Hoppa till innehåll

Teacher, Art, Ages 10 - 12

Publiceringsdatum
07 maj 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Internationella Engelska Skolan (IES) is a leading independent school group with academic results far above average and a diverse and energetic staff. Teaching is in both Swedish and English, and the hallways are bilingual. The language of meetings and communication amongst the staff is English.


IES is one of Sweden's largest school groups at compulsory school level with 48 schools and around 32,000 students across the country. IES has grown steadily and maintained quality since 1993.

Internationella Engelska Skolan i Täby söker Bildlärare för årskurserna 4-6 med tillträde Augusti HT24 Om rollen: Som bildlärare på Internationella Engelska Skolan i Täby kommer du att undervisa elever i årskurserna 4-6. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter inkluderar planering, undervisning, bedömning och uppföljning. Du kommer även att vara mentor för 16 elever i en av de årskurser du undervisar. Ditt deltagande i möten med föräldrar, elever och kollegor är avgörande för att aktivt bidra till att upprätthålla och främja skolans ethos och vision. En viktig del av arbetet är att skapa en lugn och inlärningsinriktad miljö där skolans rutiner och regler efterföljs. Personliga egenskaper: Vi söker dig som är flexibel och en dedikerad lagspelare med ett positivt och kreativt förhållningssätt till ditt ämne. Du är villig att göra det extra för dina elever och kollegor och kan skapa en stimulerande lärandemiljö i klassrummet. Ditt klara ledarskap och din effektiva undervisningsstil är nyckeln till dina elevers framgång. Du har förmågan att anpassa din undervisning för att nå elever med olika behov och arbetar inkluderande med elever som har särskilda behov i samarbete med skolans elevhälsa och specialpedagoger. Kvalifikationer: Svensk lärarlegitimation med behörighet att undervisa i bild för årskurserna 4-6. Erfarenhet av att arbeta i en internationell eller flerspråkig miljö är meriterande. Vi erbjuder: En dynamisk och internationell arbetsmiljö med engagerade kollegor och möjligheten att göra skillnad i elevernas lärande och utveckling. Kontinuerlig professionell utveckling står i fokus. Ansökan: Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Säkerställ att din ansökan är komplett med CV och personligt brev via vår rekryteringsplattform. Välkommen med din ansökan till Internationella Engelska Skolan i Täby, en skola där lärande och utveckling står i centrum! Ansökningar tas endast emot genom IES Careers och inte via e-post.
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Sök jobbet
Ansök senast
03 juni 2024 (15 dagar kvar)
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se