Hoppa till innehåll
Blåkläder logotyp

HR Generalist sökes till Blåkläder!

Sista ansökningsdag
26 september 2024 (17 dagar kvar)
Publiceringsdatum
Idag
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu
Är du en driven och engagerad HR Generalist som brinner för att skapa värde på riktigt? Vi är på jakt efter dig som vill göra skillnad och vara en nyckelspelare för att utveckla HR-funktionen för vår koncerns retail verksamhet! Är du den vi söker? Läs vidare och skicka in din ansökan!

Om rollen:
Som HR Generalist hos oss får du möjligheten att arbeta brett inom hela HR-området, med särskilt fokus på koncernens retailverksamhet. Du kommer att vara en nära samarbetspartner till våra platschefer och medarbetare, med uppdraget att attrahera, utveckla och behålla de bästa talangerna i branschen. Du kommer även att säkerställa att vi följer alla arbetsmiljö- och arbetsrättsliga krav inom ditt ansvarsområde.

I ett tajt team på fyra personer kommer vi tillsammans att driva vår digitala transformation och implementera moderna HR-processer och rutiner. Här får du verkligen möjlighet att sätta din prägel och vara med på vår spännande resa framåt.

Dina huvudsakliga ansvarsområden:
  • Stötta chefer och medarbetare i HR-relaterade frågor inom retail
  • Driva och stötta hela rekryteringsprocessen tillsammans med platschef
  • Utveckla och genomföra onboardingprogram för nyanställda
  • Stötta chefer i rehabiliteringsprocesser och samverka med företagshälsovård
  • Skapa och upprätthålla fackliga relationer och säkerställa att förhandlingar sker i enlighet med lagar och kollektivavtal
  • Planera och analysera medarbetarundersökningar samt driva förbättringsinitiativ
  • Säkerställa att våra HR-policies och rutiner är uppdaterade och relevanta
  • Kartlägga kompetensbehov och ta fram utvecklingsplaner samt genomföra utbildningsinsatser
Tjänsten innebär resor inom Sverige, där du utgår från vårt kontor i Svenljunga.

Vem är du?
Vi söker dig som är lösningsorienterad, serviceinriktad och van vid att hantera flera uppgifter samtidigt. Du är en kommunikativ person som trivs med att bygga starka relationer på alla nivåer inom organisationen. Du har en naturlig förmåga att skapa struktur och utveckla effektiva arbetsflöden, att ha ordning och reda med andra ord. Du är van vid att arbeta både självständigt men även tillsammans med andra. På Blåkläder värderar vi engagemang högt och vi tror att du kommer att trivas om du delar vår passion för att göra skillnad tillsammans som ett lag.

Vi söker dig som har en PA utbildning eller liknande från universitet eller högskola. Du har något års erfarenhet inom HR, där du har bred förståelse och insikt kring de väsentliga delarna inom området. Erfarenhet av att arbeta inom retail är meriterande. Du hanterar Office-programmen bra och har goda kunskaper i både svenska och engelska.

Om Blåkläder
Blåkläder är ett globalt företag med lokal känsla, som kommit en bra bit på vägen mot att bli störst på arbetskläder. Vi är ett internationellt sammansvetsat gäng på nära 600 medarbetare i 20 länder som sätter företagskultur, kvalitet och hållbarhet högst upp på agendan. De senaste tio åren har vi fyrdubblat vår omsättning, som nu är över 2 miljarder kronor, och det finns ingen broms i sikte. I Svenljunga strax utanför Borås sker allt utvecklingsarbete, från produktutveckling, logistik och lager till marknadsföring. Vi är stolta över att minst 85% av vårt sortiment idag produceras i egna fabriker, vilket ger oss insyn och påverkan i hela värdekedjan.

Vi erbjuder gemenskap och en känsla av tillhörighet samt samarbete över gränser. På vårt kontor i Svenljunga har du tillgång till gym och padelbana samt förmåner som friskvårdsbidrag, hundgård för fyrbenta vänner och en lyxig måndagsfrukost varje vecka. Givetvis finns det möjlighet att ladda elbil och att vara med på ett flertal aktiviteter som arrangeras av vår aktivitetsgrupp.

Blåkläder är ett framåtsträvande, entreprenörsdrivet och familjeägt företag som bestämt sig för att vara det självklara valet när arbetskläder kommer på tal. Hos oss kan du gå hur långt som helst om du har viljan, skickligheten och uthålligheten.

Läs mer om oss på www.blaklader.com

Övrigt
Anställning: Tjänsten är på heltid och påbörjas efter överenskommelse. Initialt påbörjas tjänsten med en visstidsanställning (provanställning) för att sedan övergå i en tillsvidareanställning.
Lön: Månadslön
Ansökan: Sista ansökningsdag är 26 september, vi kommer att arbeta med löpande urval. För frågor rörande tjänsten är du välkommen att kontakta Isabell Reinikainen, HR-Manager, via mail: Isabell.reinikainen@blaklader.com

Välkommen till oss på Blåkläder!
Blåkläder logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
26 september 2024 (17 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Blåkläder är ett företag som med vår lokala känsla har kommit en bra bit på vägen med att vara störst på arbetskläder. Vi är ett internationellt sammansvetsat gäng på nära 550 medarbetare i 20 olika länder som sätter företagskultur, hållbarhet och kvalitet i allt vi gör högst upp på agendan. De senaste tio åren har vi tredubblat vår omsättning, och det finns ingen broms i sikte. I Svenljunga strax utanför Borås sker allt utvecklingsarbete, från produktutveckling, logistik och lager till marknadsföring. Stora delar av vårt totala sortiment produceras idag i våra egna fabriker i Asien, vilket vi är stolta över då vi har en stor inblick och påverkan i hela vår värdekedja. En nära relation med sitt leverantörsled ger den transparens som är grunden för en hållbar tillverkningsprocess, på riktigt. Vi kan erbjuda en gemenskap och en känsla av tillhörighet, och samarbete över gränser. Vi kan även erbjuda tillgång till gemensamt gym och padelhall, friskvårdsbidrag, måndagsfrukostar, hundgård, möjlighet att ladda din elbil samt aktiviteter via vår aktivitetsgrupp. Vi är ett framåtsträvande, entreprenörsdrivet och familjeägt företag som har bestämt oss för att vara det självklara valet när arbetskläder kommer på tal! Hos oss har du möjligheten att gå hur långt som helst om du har viljan, skickligheten och uthålligheten.