Hoppa till innehåll
AB Effektiv logotyp

People & Culture Partner till Shibuya och Pulsen Omsorg

Publiceringsdatum
Idag
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu

Är du en driven och erfaren HR-specialist som brinner för att skapa engagemang och utveckla människor? Vill du vara en nyckelspelare i två framstående bolag inom Pulsen Group, där du får chansen att bidra till verksamhetskritisk IT och digital välfärd? Shibuya och Pulsen Omsorg söker en People & Culture Partner som är redo att ta sig an en utmanande och givande roll där din kompetens verkligen gör skillnad. Om du trivs i en dynamisk miljö och är redo att göra ett avtryck - läs vidare!

Din framtida arbetsgivare
Shibuya skapades våren 2020 och är en av Sveriges främsta aktörer inom verksamhetskritisk IT. Vi levererar tjänster inom bland annat datacenterinfrastruktur och IT-drift, säkra kommunikationslösningar, service och support 24/7, säkerhetslösningar, applikationsdrift och tredjepartsservice. Shibuya har ca 90 medarbetare vid kontoren i Borås, Stockholm och Helsingborg.

Pulsen Omsorg bygger det digitala ekosystemet för dagens och framtidens välfärd. Hos oss får du möjligheten att förändra välfärden i grunden - med teknik som för människor närmare varandra, ökar livskvalitén, ger fler valmöjligheter och räddar liv. Över 30 år av teknikutveckling i mänsklighetens tjänst. Pulsen Omsorg har funnits sedan 1987 och har ca 70 medarbetare, primärt i Borås.


Vad erbjuder rollen?
Som People & Culture Partner får du en viktig roll i att stödja och driva HR-processer inom våra bolag. Arbetet är varierande och kräver både flexibilitet och en lösningsorienterad inställning. Dina arbetsdagar kommer att vara både utmanande och lärorika, med många kontaktytor både internt och externt.
Du kommer bland annat att ansvara för:
* Stötta våra medarbetare genom hela deras resa hos oss, från rekrytering till avslut.
* Hantera löneprocesser och andra frågor inom Compensation & Benefits.
* Driva lärande och utveckling för att stärka vår kompetens inom organisationen.
* Vara ett stöd till chefer i olika personalfrågor och arbeta med arbetsrätt och förhandlingar.
* Arbeta med arbetsmiljö och rehabilitering, samt främja engagemang och trivsel.
* Bidra till vår organisationsutveckling och vara en nyckelperson i våra HR-processer.

Du kommer ha ett nära samarbete med HR-kollegor inom koncernen, där vi stöttar och hjälper varandra vid behov.


Vem är du?
Vi söker dig som har en kandidatexamen inom personalvetenskap eller ett liknande område, och ett par års erfarenhet i en liknande roll. Du har god kunskap om HR-praxis, arbetsrätt och branschtrender. Erfarenhet av Talent Acquisition och förändringsledning är meriterande. Du är van vid att arbeta självständigt, men uppskattar även samarbete med kollegor och är bekväm med att hantera både strategiska och operativa HR-frågor.

Som person är du självgående, målinriktad och har en stark drivkraft att uppnå resultat. Du är en skicklig kommunikatör och har förmågan att bygga starka relationer på alla nivåer. Vi tror att du är proaktiv, trivs med att ta dig an nya utmaningar och inte räds att utmana befintliga arbetssätt. Du har också en stark affärsförståelse och strävar efter att skapa en inkluderande arbetsmiljö där alla kan bidra till sitt yttersta.

Övrigt: Tjänsten är ett vikariat med start 1 oktober 2024 som sträcker sig ca ett år. Placeringen är hybrid och vi söker en person som har möjlighet att vara på plats i Borås minst tre dagar per vecka.


Är detta din perfekta match?
Pulsen Group är en arbetsgivare som värdesätter mångfald och lika möjligheter och vi strävar efter att undvika alla former av diskriminering i våra rekryteringsprocesser.
* En miljö präglad av utveckling och innovation
* Goda utvecklings- och karriärmöjligheter
* Fokus på ett hållbart arbetsliv
* En entreprenöriell förändringsresa
* Svenskägd koncern med verksamhet i olika branscher
* Personliga möten och ett långsiktigt tänk


Om Team Effektiv
Effektiv är det innovativa och personliga företaget inom rekrytering, bemanning, coaching, matchning & interim. Idrottsrötterna och lagandan präglar bolaget, dels arbetar vi i team i våra bemannings- och rekryteringsprocesser, dels är sponsring till idrottsföreningar en betydande del.

Till dig som kandidat vill vi ge det lilla extra, med en bra upplevelse genom hela rekryteringsprocessen, vilket vår utmärkelse Årets Rekryteringsföretag är ett kvitto på. Effektivs värdeord är Glada, Utforskande, Långsiktiga och Driftiga. Tillsammans bildar initialerna GULD. Effektiv vill ta guld med sina kandidater, konsulter, kunder och samarbetspartners varje dag.

Detta är en direktrekrytering, vilket innebär att Effektiv ansvarar för rekryteringsprocessen och du kommer att bli anställd direkt hos kundföretaget.


Varmt välkommen med din ansökan
Låter tjänsten intressant?
Välkommen med din ansökan via effektiv.se. Intervjuer kommer att ske löpande. Sista ansökningsdatum är 25 september 2024. Vill du veta mer om tjänsten kontakta gärna Kajsa Larsson på kajsa.larsson@effektiv.se eller Mikael Svensson på mikael.svensson@effektiv.se

Sökord
HRBP, HR-specialist, arbetsrätt, People & culture, comp&ben

AB Effektiv logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
24 september 2024 (28 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Effektiv är det innovativa och personliga företaget inom rekrytering, bemanning, coaching, matchning & interim. Idrottsrötterna och lagandan präglar bolaget, dels arbetar vi i team i våra bemannings- och rekryteringsprocesser, dels är sponsring till idrottsföreningar en betydande del. Till dig som kandidat vill vi ge det lilla extra, med en bra upplevelse genom hela rekryteringsprocessen, vilket vår utmärkelse Årets Rekryteringsföretag är ett kvitto på. Effektivs värdeord är Glada, Utforskande, Långsiktiga och Driftiga. Tillsammans bildar initialerna GULD. Effektiv vill ta guld med sina kandidater, konsulter, kunder och samarbetspartners varje dag. Detta är en direktrekrytering, vilket innebär att Effektiv ansvarar för rekryteringsprocessen och du kommer att bli anställd direkt hos kundföretaget.