Hoppa till innehåll
Clockwork logotyp

SurahammarsHus söker en VD/fastighetschef

Publiceringsdatum
Idag
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu
Om oss
SurahammarsHus söker en VD/fastighetschef som verkligen vill göra en positiv skillnad i samhället!

Vill du vara med och bidra till framtidens Surahammar? Lockas du av att vara en del av att bygga ett hållbart bostadsbolag och samhälle som leder till goda förändringar i Surahammars kommun? Då kommer du trivas i den här tjänsten!

Om kommunen
Varmt välkommen till SurahammarsHus, ditt kommunala bostadsbolag som erbjuder hemtrevliga bostäder och lokaler för uthyrning i både Surahammar och Virsbo. Surahammar är en charmig kommun i Västmanlands län, centralt belägen i Mellansverige, där Mälardalen möter Bergslagen. Sedan 1990 har SurahammarsHus haft nöjet att erbjuda bostäder i Surahammars kommun. Vårt bestånd inkluderar 89 lägenheter i Virsbo och 436 lägenheter i Surahammar. Dessutom har vi lokaler för uthyrning i Surahammar.

Dina arbetsuppgifter
Tjänsten som Vd/fastighetschef är en ny tjänst hos SurahammarsHus. För rätt person får du möjligheten till ett utvecklande och spännande jobb i en liten organisation där du kommer att få stora möjligheter att vara med och skapa och påverka enhetens framtid. I rollen som VD/ fastighetschef har du ett självständigt affärsansvar för bolagets hela bostadsfastighetsbestånd i Surahammars kommun och rapporterar direkt till styrelse och ägare. Du har totalansvar för fastighetsbeståndets (525 st lägenheter samt ca 12 000 m2 lokaler) affärsplan och resultatmål samt att identifiera nya möjligheter inom projektutveckling. I SurahammarsHus planeras också en del projekt i enlighet med bostadsförsörjningsplanen inom den närmaste tiden och tillsammans med ditt team om sex (6) personer förväntas du säkerställa och arbeta med att nå de uppsatta resultatmål som finns för bolaget. Vidare arbetar du aktivt med utveckling av fastigheterna utifrån en tydlig affärsmässighet och förmåga att ta vara på nya idéer och innovationer som kan bidra till utveckling av både bostadsbolaget och Surahammars Kommun.

* Du ansvarar för fastighetsenhetens verksamhet, personal, budget och utveckling
* Du leder och driver enhetens utvecklingsarbete i samarbete med bolagets styrelse
* Du ansvarar för beställningar och upphandlingar av avancerad fastighetsteknik, fastighetsservice samt om- och nybyggnationer
* Du har en central roll i att upprätthålla och utveckla goda relationer med kommunen, hyresgäster och andra externa entreprenörer
* Du utför både strategiskt och operativt arbete, inklusive administrativa uppgifter
* Du ingår i Surahammars kommunkoncerns ledningsgrupp
* Du leder ett team om sex (6) medarbetare i det dagliga arbetet

Kvalifikationer
* Erfarenhet som fastighetschef samt inom fastighetsförvaltning är ett krav
* Flerårig erfarenhet av ledande befattning med ansvar för personal och budget
* Erfarenhet vid att arbeta processinriktat med verksamhetsutveckling samt erfarenhet av att leda i förändring
* Erfarenhet av inhyrda avtal och hyressättning, samt förmåga att utveckla och fördjupa samverkan med både interna och externa aktörer
* Kunskap inom kvalitets- och miljöarbete, samt goda kunskaper inom ekonomi, avtals- och entreprenadjuridik
* Projektutveckling inom privat sektor eller offentlig förvaltning är meriterande
* Erfarenhet från politiskt styrda organisationer och tidigare erfarenhet av upphandling enligt LOU är meriterande
* Högskoleutbildning eller annan relevant utbildning och erfarenhet som anses lämplig för tjänsten



Din profil
Vi söker dig som är en trygg ledare med gedigen erfarenhet inom fastighetsfrågor. Du har förmågan att motivera och ge andra de befogenheter som krävs för att nå gemensamma mål, samtidigt som du skapar engagemang och delaktighet. Din starka kommunikativa förmåga och lyhördhet gör dig skicklig i både enskilda samtal och gruppsituationer. Vi värdesätter gott omdöme och en stark förmåga att samarbeta.
Du är strukturerad och målmedveten, arbetar enligt tydliga processer, och planerar och organiserar ditt arbete väl. Du slutför det du påbörjat och håller deadlines. Du är även relationsskapande och tar aktivt initiativ i sociala sammanhang, vilket gör det lätt för dig att skapa nya relationer.
Som en resultatorienterad person sätter du upp höga mål för dig själv och arbetar hårt och ambitiöst för att nå dem. Du har en kreativ sida, tänker utanför boxen och hittar nya lösningar på gamla problem. Dessutom är du lösningsorienterad och hittar snabbt effektiva lösningar på uppkomna problem.


Ansökan
Välkommen med din ansökan!
Om du anser att tjänsten som VD/fastighetschef matchar dina kvalifikationer och arbetsönskemål, vänligen skicka in din ansökan så snart som möjligt. I denna rekrytering samarbetar vi med Clockwork. För ytterligare information om tjänsten är du välkommen att kontakta Chefsrekryterare, Petra Forsberg Kyller på telefon 0733-51 27 09. Skicka in din ansökan på www.clockworkpeople.se senast 2024-09-22


För att säkerställa hållbara rekryteringar, är vi på Clockwork måna om att ha ett jämställt och inkluderande urval i samtliga av våra processer vi hjälper våra kunder med. Med hjälp av ett brett urval och med en kompetensbaserad metodik som grund säkerställer vi att du som söker behandlas likvärdigt, jämlikt och jämställt.

Clockwork logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
21 september 2024 (26 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

SurahammarsHus söker en VD/fastighetschef som verkligen vill göra en positiv skillnad i samhället! Vill du vara med och bidra till framtidens Surahammar? Lockas du av att vara en del av att bygga ett hållbart bostadsbolag och samhälle som leder till goda förändringar i Surahammars kommun? Då kommer du trivas i den här tjänsten!