Hoppa till innehåll
Hydroscand Sverige logotyp

Platschef, Sunne

Publiceringsdatum
04 april 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu
Vill du bli en del av ett kraftigt växande familjeföretag, där din roll är att få utveckla och ansvara för vår butik i Sunne? Har du tidigare erfarenhet av försäljning och ett intresse för teknik, hydraulik och pneumatik? Då kan det vara dig vi söker som platschef till vår butik i Sunne!

Arbetsuppgifter

Som platschef är din uppgift att skapa förutsättningar för att butiken ska kunna utvecklas, i takt med våra kunders önskemål och krav. Du ansvarar för att fylla på butiken, hålla ordning och se till att alltid ha rätt produkter på hyllorna samt på lagret.

Du jobbar även med personlig försäljning över disk samt hantering av in- och utgående gods. Ditt jobb blir att på ett ödmjukt och professionellt sätt finna den bästa lösningen för varje enskild kund.

Andra dagliga arbetsuppgifter är inkommande förfrågningar, materialanskaffning och orderhantering. Dessutom förekommer monterings- och produktionsarbete.

Du kommer att ha mycket kontakt med nya och befintliga kunder och arbeta för att skapa nya affärsmöjligheter för att utöka vår verksamhet i och runt Sunne. Du ansvarar för att styra och planera verksamheten så uppsatta budgetmål uppnås

Du rapporterar till regionchefen som har sitt kontor i Karlstad. Du kommer att arbeta ensam på filialen men i nära samarbete med övrig personal i regionen.

Vi erbjuder

En rolig och varierande arbetsmiljö med en familjär känsla där vi hjälps åt. Vi på Hydroscand värnar om våra medarbetare och erbjuder både interna och externa utbildningar. Hos oss får du ett arbete med mycket kundkontakt och goda utvecklingsmöjligheter, på ett svenskt familjeföretag som är verksamt i 20 länder globalt.

Din profil

Du bör ha ett stort tekniskt intresse samt tidigare erfarenhet av försäljning. Det är viktigt att du har ett stort engagemang, är lösningsfokuserad och har en känsla för god service. För att lyckas i rollen bör du vara van vid att arbeta i Office-programmen och något affärssystem. Vi ser gärna att du har vana av att meka och skruva samt utbildning eller arbetslivserfarenhet inom fordons- eller hydraulikteknik.

Branscherfarenhet eller erfarenhet av en liknande roll är meriterande.

Dessutom vill vi att du har en god social kompetens samt en förmåga att skapa och vårda goda relationer, med både kunder och medarbetare.

Hydroscand arbetar aktivt för att främja mångfald i alla led och strävar efter en jämnare könsfördelning inom företaget. Därför uppmuntrar vi en mångfald av sökande till alla våra tjänster.

Är du intresserad?

För mer information om tjänsten, vänligen kontakta Tomas Zettergren (regionchef) på telefon: 054-85 19 65

Sista ansökningsdag är den 22 april 2024 men urval sker löpande, dröj därför inte med din ansökan.

Vi avböjer, vänligt men bestämt, kontakt från rekryterings- och bemanningsföretag.

För mer företagsinformation, vänligen besök hydroscand.se
Hydroscand Sverige logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
03 juni 2024 (16 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Hydroscand är ett svenskt familjeföretag som under de senaste 50 åren har vuxit kraftigt, såväl inom Sveriges gränser som globalt. Sedan starten i källarlokalen 1969, har företaget vuxit till en global koncern, med verksamhet i 20 länder. Idag är Hydroscand marknadsledande inom slang och ledningskomponenter och trots att företaget vuxit så pass kraftigt, är vi stolta över att vi har kvar samma familjära kultur som alltid har genomsyrat företaget.

När du blir en del av oss, kastas du in i en värld av slangar som finns nästan överallt. Våra slangar och ledningskomponenter används inom hydraulik, pneumatik och industri och är en viktig kugge för att samhället i stort ska kunna fungera.