Hoppa till innehåll
TNG Tech logotyp

Konstruktörer till vårt nätverk i Sundsvall

Publiceringsdatum
08 maj 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu
Är du intresserad av konsultuppdrag inom el-, mekanik- eller designkonstruktion i Sundsvall? Läs mer nedan

Vi på TNG Tech expanderar vårt nätverk och letar efter kvalificerade konsulter för framtida uppdrag inom elkonstruktion, mekanikkonstruktion och designkonstruktion hos våra kunder i Sundsvall med omnejd. Som konsult hos oss får du möjlighet att arbeta med mångsidiga och intressanta uppdrag inom ditt expertområde.

På TNG Tech arbetar vi med många företag i ett flertal olika branscher. Vem vet, kanske får du möjligheten att arbeta och trivas på ett företag som du inte hade sökt dig till i vanliga fall?

Varmt välkommen med din intresseanmälan!

Ditt anställningserbjudande

Våra kunder är främst medelstora och stora företag som verkar i en rad olika branscher. Hos oss får du en perfekt möjlighet att få in en fot på ett intressant företag eller bredda din erfarenhet.

Som konsult via TNG Tech arbetar du tryggt med kollektivavtal, försäkringar och självklart friskvårdsbidrag. Vi har flera intressanta kunder med spännande och utvecklande uppdrag där du får chansen att skapa kontakter och utveckla din kompetens.

Dina arbetsuppgifter

Arbetsuppgifterna varierar beroende på ditt expertisområde, uppdrag och tjänst men kan exempelvis innefatta:
  • Samverkan med kunder för att utforma optimerade lösningar: Arbeta nära kunder för att förstå deras behov och önskemål, och skapa anpassade konceptlösningar som uppfyller deras krav.
  • Skapa 3D-modeller och produktion-/kundunderlag: Använda CAD-program för att skapa detaljerade 3D-modeller av produkter eller system och ta fram dokumentation för produktion och kundpresentationer.
  • Tillhandahålla tekniskt stöd till kunder och kollegor: Erbjuda tekniskt stöd och support till både interna kollegor och externa kunder, samt delta i säljmöten och besöka potentiella kunder för att presentera tekniska lösningar.
  • Delta i interna utvecklingsprojekt och förbättringsarbeten: Samarbeta i projekt för att utveckla och förbättra produkter eller processer, och bidra till innovationsarbete och kontinuerlig förbättring.
  • Validering av säkerhetslösningar och riskbedömningar: Ansvara för att genomföra validering av säkerhetslösningar och utföra riskbedömningar för att säkerställa säkerhet och överensstämmelse med gällande standarder och regler.
Värt att veta

Våra kunder finns i Sundsvall med omnejd och verkar inom tekniktunga branscher, som exempelvis tillverkningsindustrin, processindustrin och gruvnäringen.

Våra förväntningar

Vi söker dig med relevant eftergymnasial utbildning och med erfarenhet av arbete inom elkonstruktion, mekanikkonstruktion eller designkonstruktion. För att trivas och vara framgångsrik som konsult ser vi att du är du är lösningsorienterad, tar ansvar för att leverera dina uppgifter med kvalitet och i tid och kan snabbt sätta dig in i olika situationer. Du är flexibel, kommunikativ och besitter en god samarbetsförmåga.

Intresserad?

Detta är ett bemanningsuppdrag vilket innebär att du kommer att bli anställd av oss på TNG Tech och arbeta som konsult på plats hos uppdragsgivaren. På TNG Tech är vi specialister på kompetensbaserad, vetenskaplig och fördomsfri rekrytering, bemanning och interim. Vi ser fram emot att få din ansökan med CV eller LinkedIn-profil, och utan personligt brev, i vårt enkla ansökningsformulär. Notera att vi inte kan ta emot ansökningar via e-post, men att du alltid är välkommen att maila rekryteraren vid frågor. Efter inskickad ansökan kommer vi dels anonymisera dina personuppgifter, dels be dig att göra ett par rekryteringstester, innan vi gör en första bedömning. Givetvis får du mer information om varje steg när det är dags och så snart du skickat in din ansökan kan du följa den i realtid via vår hemsida. Observera att vi gör urval löpande och tjänsten kan därför tillsättas före sista ansökningsdatum. Varmt välkommen!
TNG Tech logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
07 juni 2024 (19 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

TNG Tech: Specialister på fördomsfri och vetenskaplig teknikrekrytering TNG Tech är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag och specialister på vetenskaplig och fördomsfri rekrytering. Vår vision är att se bortom fördomar och vår rekrytering sker fördomsfritt med grund i fakta, vetenskap och metod i fokus. Vi ser till kandidatens framtida arbetsprestation och kompetens, inte enbart CV-historik. Genom anonyma ansökningsprocesser, skräddarsydda arbetspsykologiska screeningtester, Talent Quality Score Cards och en transparent kandidatupplevelse utmanar TNG sina kunder att låta fakta gå före magkänsla, namn, ålder, kön och bakgrund när de rekryterar. Det bidrar till nya medarbetare och talanger, ökad mångfald, bättre lönsamhet och innovation hos våra kundföretag samt nya karriärmöjligheter för jobbsökare. Vi rekryterar ingenjörer och tekniker eller hyr ut konsulter inom tre områden - Engineering, Production och Supply Chain Management. Så här går det till när du söker jobb fördomsfritt: (länk till Youtube) https://www.youtube.com/watch?v=ySMqqigPh10 TNG Tech, är en del av TNG Group AB, och arbetar inom hela tjänstemannaområdet och har också rekryteringsspecialister inom TNG IT Digital samt dotterbolaget Ada Digital. Företaget har kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, och Örebro, samt rekryterar och bemannar åt 400 kunder på 40 andra orter runt om i Sverige. Se alla våra lediga jobb just nu: https://www.tng.se/tech-ingenjor-teknik Läs mer om vår fördomsfria rekryteringsprocess: https://www.tng.se/rekryterings-process Läs mer om TNG Tech här: https://www.tng.se/tech