Hoppa till innehåll
StudentConsulting logotyp

Fryslagerarbetare sökes för sommarjobb på heltid!

Publiceringsdatum
26 april 2024
Antal tjänster
1
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu
För kunds räkning söker vi dig som har förmågan att jobba i team och att alltid göra ditt yttersta vid varje arbetspass. Vår kund erbjuder ett sommarjobb på heltid i juli månad, med någon veckas introduktion i juni.

Information om uppdraget:

Tjänsten innefattar arbete både i fryslager (ca -25 grader) samt på varmlager. Dina främsta arbetsuppgifter blir att packa varor inom fryst & kolonial samt hantera inkommande gods och lastning av våra distributionsbilar. Det förekommer också administrativt arbete såsom tex orderhantering, så det är viktigt att du är en van dataanvändare. Tjänsten kräver noggrannhet och ett gott ordningssinne.

Eftersom vår kund är ett extremt säsongsbetonat företag måste du vara beredd på långa arbetsdagar och vara stresstålig. Du tycker om att arbeta självständigt såväl som i grupp. Du har en positiv inställning och en hög arbetsmoral. Det är viktigt att du har en god fysik då det kan förekomma tunga lyft.

Arbetstiderna är förlagda till dagtid på vardagar, start tidiga morgnar kan förekomma. Vi utgår från att du har en hög ansvarskänsla och inställningen och flexibiliteten att kunna stanna kvar tills jobbet är klart för dagen!

Detta söker vi:

Krav
Truckkort
Erfarenhet av arbete på lager eller terminal
God datavana
Svenska obehindrat i tal och skrift
Det är en viktig roll i vår kunds verksamhet varför det är ett krav att du kan jobba hela den aktuella perioden.

Detta är en direktrekrytering vilket innebär att StudentConsulting sköter rekryteringsprocessen och att du får en visstidsanställning hos vår kund i Sundsvall. Vi jobbar med löpande urval och tillsätter tjänsten så snart vi hittat rätt person!
StudentConsulting logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
12 maj 2024 (5 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi tillsatt över 20 000 jobb det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.com