Hoppa till innehåll
StudentConsulting logotyp

CE & C-chaufförer för heltidsuppdrag i sommar!

Publiceringsdatum
12 mars 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu
StudentConsulting söker nu C-chaufförer samt CE-chaufförer med YKB för sommaruppdrag i Sundsvall.

Information om uppdraget:

Oavsett om du är nyexaminerad chaufför eller har lång erfarenhet och kanske bara behöver ett miljöombyte så har vi arbetet för dig!

Nu söker vi på StudentConsulting för kunds räkning efter lastbilschaufförer med behörighet C samt CE för uppdrag i sommar.

På detta uppdrag jobbar du med distribution samt hämta pall, post och paket med Sundsvall som utgångspunkt.

Du som hittat till denna annons har nu nyckeln in till några av Sveriges absolut ledande företag inom logistik. Genom StudentConsulting kommer du till en arbetsplats med stora utvecklingsmöjligheter där du inte enbart kommer kunna utvecklas, du kommer också trivas under tiden!

Uppdraget innebär att du är anställd hos StudentConsulting men arbetar ute hos kund. Du kan ha varierande arbetstider, men arbetar främst dagtid.

Detta söker vi:

Du som söker är punktlig, noggrann och ansvarstagande. Du trivs med att arbeta i ett högt tempo och har en god servicekänsla gentemot företagets kunder där du är duktig på att ge ett professionellt bemötande. Du behöver vara i god fysisk form då tunga lyft förekommer.

Du som söker måste ha CE eller C-körkort. Du behöver också ha YKB, vara ostraffad och ha god lokalkännedom. Erfarenhet från yrket ses som starkt meriterande.

Sök tjänsten redan idag då platserna tillsätts så snart vi hittar rätt personer!

Sökord: Lastbil, Chaufför, Sundsvall

Sökord: Lastbil, Chaufför, Sundsvall
StudentConsulting logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
30 april 2024 (3 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi tillsatt över 20 000 jobb det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.com