Hoppa till innehåll
Publiceringsdatum
12 juli 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu
Vill du arbeta på ett företag som bygger framtidens transportlösningar? Är du en person som gillar variationsrika vardagar och trivs att arbeta i team? Har du erfarenhet som signaltekniker? Då kan detta vara en unik möjlighet för dig!

Om tjänsten
NRC Group bygger och underhåller kritiska infrastrukturlösningar. Genom att tänka annorlunda har vi blivit det ledande infrastrukturföretaget i Norden. Att underhålla, upprusta och producera nya järnvägsanläggning är det vi gör. Vårt team består av erfarna järnvägstekniker inom alla teknikområden med stark teamkänsla där skratt inte är ovanligt. Vi stöttar varandra och hittar gärna på saker tillsammans utanför arbetstid som träning, spel eller en god måltid.

Som signaltekniker på NRC Group kommer du att arbeta i en spännande och varierande miljö där du kommer arbeta tillsammans med dina kollegor och specialister över hela Norden med att lösa samhällsutmaningar. Du kommer att arbeta med framtidens infrastruktur som gör skillnad för dig, mig och samhället runtomkring oss.

Dina arbetsuppgifter innefattar:
  • Bygga, underhålla och felavhjälpa signalsystemet inom järnvägen.
  • Arbeta med ställverk, vägskydd, signaler, säkerhetssystem och lampor som ser till att tågtrafiken sker på ett säkert sätt.
  • Skiftarbete, beredskap och resor förekommer.
På NRC Group blir du en del av ett företag som andas entreprenörskap och som är mån om din utveckling. Du har stora möjligheter att forma din arbetsdag och påverka din karriärsutveckling genom utbildning och få större ansvar.  

Är det här du?
För att vara framgångsrik i denna roll krävs det att du har en dokumenterad erfarenhet och utbildning som signaltekniker. Du har dokumenterade säkerhetsbehörigheter och lever upp till hälsokraven för att få arbeta på järnvägen och besitter goda kunskaper i svenska. Du har god vana vid att driva ditt arbete framåt och tar ansvar för dina arbetsuppgifter. B-körkort är ett krav och har du BE körkort är det meriterande.

Vi fäster stor vikt i dina personliga egenskaper. Vi söker dig som är strukturerad och noggrann. Då du kommer att arbeta i team är det viktigt att du besitter god social kompetens och är en naturlig lagspelare. Utöver detta är du en person som gillar problemlösning, tar egna initiativ och har förmågan att kommunicera på ett serviceinriktad och ödmjukt sätt.

Vill du veta mer?
I denna rekrytering samarbetar NRC Group med Level Recruitment. Vänligen sök tjänsten genom att klicka på "ansök"-knappen här intill. Vid frågor vänligen kontakta rekryteringskonsult Mikaela Hansson på 08-120 50 425. Urvalet av ansökningar sker löpande.

Välkommen in med din ansökan!
 
Nordic Railway Construction Group Sverige AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
10 september 2024 (45 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren