Hoppa till innehåll

Företagssäljare Beijer Sundsvall

Publiceringsdatum
07 maj 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Jobbify är en jobbplattform för vassa kandidater. För kunds räkning har vi publicerat denna annons, vill du komma i kontakt med den slutgiltiga arbetsgivaren kan du klicka dig vidare till annonsen: Har du en gedigen säljerfarenhet och är på jakt efter din nya utmaning inom byggmaterial? Drivs du av att ha en aktiv vardag med möjlighet till stor frihet? Beijer Sundsvall söker nu en dig att komplettera vårt vassa säljteam med! Ansök i dag och Bygg Beijer med oss!   Beijer erbjuder Som företagssäljare erbjuds du en roll med mycket frihet under ansvar. Här får du möjligheten att arbeta med relationsskapande på heltid! Dessutom blir du en del av ett starkt, engagerat säljteam som tillsammans driver Beijer till nya framgångar. I rollen som företagssäljare fyller du en viktig funktion genom att ständigt effektivisera byggprocesserna för våra kunder. Dina huvudsakliga uppgifter
  • Försäljning och aktiviteter mot proffskunden
  • Proaktiv försäljning och kontinuerligt hitta nya affärsmöjligheter
  • Rådgivning inom byggteknik och byggnadsprocessen
  • Offert- och orderhantering
  • Relationsskapande med högt socialt engagemang
  • Arbete i digitala system/verktyg
Vem söker vi? Som företagssäljare ingår du i ett säljteam lett utav en säljchef. Tillsammans är vårt uppdrag att arbeta relationsinriktat och utveckla den lokala försäljningen mot våra proffskunder. För att lyckas i rollen tror vi att du har ett högt socialt engagemang, starkt driv, ett lösningsorienterat sinne samt en proaktivitet i ditt dagliga arbete. Vidare trivs du i ett företag med ett starkt centralt stöd i kombination med ett lokalt självständigt entreprenörskap. Kunskap och erfarenhet inom bygghandelsförsäljning är vital för att lyckas i rollen som företagssäljare. Vi behöver kunna besvara våra företagskunders frågor. Krav för tjänsten:
  • Tidigare erfarenhet av försäljning av eller kunskap inom byggmaterial
  • God systemvana, Trygg och Office är meriterande.
  • Gedigen säljerfarenhet
  • Körkort
Beijer som arbetsgivare Beijer Byggmaterial erbjuder dig en roll i ett företag med en stark företagskultur och tydliga värderingar. Vi ska vara den mest pålitliga byggmaterialhandlaren genom att vara schyssta, passionerade och stolta. Vi är stolta över att vara proffsbyggarnas förstahandsval, vilket vi lyckas med genom ett starkt lokalt entreprenörskap och det centrala stöd som Servicekontoret erbjuder. I denna roll rapporterar du till säljchef och blir en del av ett härligt, passionerat säljteam. Vi erbjuder kollektivavtalsenlig lön och schyssta villkor. Några ord från ansvarig ledare: Vi är ett proffsigt och härligt gäng i en ny och fräsch filial, med fantastiska möjligheter till en bra kundupplevelse. Vill du vara med oss på vår fortsatta resa, skicka in en ansökan. Nästa steg För frågor om tjänsten, kontakta Peter Björs Säljchef Beijer Byggmaterial, peter.bjors@beijerbygg.se. Urval och intervjuer sker löpande under ansökningstiden. Vi tar inte emot ansökningar via mail utan hänvisar till ansökningsformulär via annons. Samtliga sökande kontaktas efter avslutad rekryteringsprocess. Tjänsten är på heltid med placeringsort Sundsvall. Varmt välkommen med din ansökan!
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Sök jobbet
Ansök senast
09 juni 2024 (21 dagar kvar)
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se