Hoppa till innehåll
KONE AB logotyp

Porttekniker till KONE i Sundsvall

Sista ansökningsdag
05 september 2024 (6 dagar kvar)
Publiceringsdatum
Idag
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu
Vill du arbeta i ett internationellt företag som är marknadsledande i sin bransch? Har du ett stort tekniskt intresse och vill du jobba i spännande arbetsmiljöer? Då är tjänsten som Porttekniker någoting för dig!

OM TJÄNSTEN
KONE utvecklas ständigt tack vare vår personal som gör att vi ligger i framkant med innovativ teknik i branchen. För oss är det viktigt att våra medarbetare utvecklas för att bygga framtidens företag. Därför söker vi dig som är teknik -och elintresserad och som vill arbeta med att antingen utföra service, felsökning och reparationer eller göra nyinstallationer på våra portar i Sundsvallsområdet.

Som porttekniker på KONE kommer du i första hand att arbeta med portar men även med andra produkter inom service och underhåll ute hos våra kunder. Du kommer vara drivande i att säkerställa att våra utrustningar är säkra och tillförlitliga. Du kommer få möjligheten att arbeta självständigt med mycket frihet under ansvar och lösa de problem våra kunder kan tänkas ha. Att bygga och behålla goda kundrelationer kommer vara en viktigt del av din roll då du är kudens första kontakt och expert inom området.

Du kommer ha tillgång till servicebil och utgår från din bostad. Arbetstiderna är förlagda vardagar 07-16.

KUNSKAP, UTBILDNING OCH ERFARENHET
För att lyckas i rollen behöver du ha:
  • En avslutad gymnasieutbildning, gärna med el och/eller elektronikinriktning
  • God verktygsvana
  • Grundläggande elkunskaper
  • Något års erfarenhet av service och underhåll
  • Mycket goda kunskaper i svenska i tal- och skrift, samt god förståelse för engelska i tal- och skrift.
  • Körkort B
Självklart kommer vi se till att du får den utbildning som behövs för att lyckas i rollen.

SÅ ANSÖKER DU
Urval kan komma att ske löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag som är 5 september 2024. Anställningen är heltid med start enligt överenskommelse. Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta Moa Lardner, rekryteringsspecialist, via Moa.lardner@kone.com.

Vi ser fram emot din ansökan!
KONE AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
05 september 2024 (6 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

På KONE vill vi skapa en innovativ kultur som kännetecknas av samarbete och där varje individs bidrag verkligen räknas. Anställdas engagemang är viktigt för oss och vi uppmuntrar delaktighet och utbyte av information och idéer. Hållbarhet är en integrerad del av vår kultur samt i det dagliga arbetet. Vi följer etiska affärsmetoder och strävar efter att utveckla en kultur där samarbete, förtroende, goda prestationer och respekt för varandra värdesätts och belönas. Vi vill vara en utmärkt arbetsplats och är stolta över att kunna erbjuda ett utbud av upplevelser och möjligheter som hjälper dig att nå dina karriärs- och personliga mål samtidigt som du får möjlighet att leva ett hälsosamt och balanserat liv.