Hoppa till innehåll
Folksam logotyp

Rådgivare inom sak, liv och pension

Publiceringsdatum
22 april 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Kontaktperson
SAK, Referens: Marcus Söderberg (FMSO06)
Telefon
Ansök nu
Vi expanderar! Tack vare ett ökat intresse av våra tjänster söker vi nu rådgivare till vår avdelning Rådgivning online med placering i Sundsvall.

Det här gör du som rådgivare på Folksam

Som rådgivare inom Rådgivning online får du ta hand om hela kundens behov av försäkringar inom sak, liv och pension. Vi möter kunden där det passar denne, företrädesvis via videosamtal, då vi vet att det ger kunden en större trygghet.

Vi jobbar tillsammans i team, för närvarande är vi tre team som behöver förstärkas upp.

Som nyanställd erbjuder vi dig en gedigen utbildning under ett mentorskap. Utbildningen avslutas med en certifiering. I teamet jobbar vi med aktiv träning och lärande av varandra. Du får bred kunskap om Folksam, och hela vårt produktutbud samt goda förutsättningar för att lyckas i jobbet som rådgivare.

Här kan du läsa en intervju med Linda som är en av våra duktiga rådgivare - kanske är hon din nya kollega! Är du nyfiken och känner att du vill bidra till utveckling hos oss så tycker jag du ska ta chansen att söka!

Är du den vi söker?

Vi söker dig som sätter upp höga mål för dig själv och arbetar hårt för att nå dem. Du är en lagspelare och trivs med att tillhöra ett säljteam. Du kommunicerar tydligt, engagerat och på ett förtroendeingivande sätt samt har intresse och förmåga att hjälpa våra kunder genom behovsbaserad försäljning.

Vi ser gärna att du har lätt för att anpassa dig när förutsättningarna ändrar sig och gillar utveckling. Har du erfarenhet av uppsökande och behovsbaserad försäljning är det ett plus. Du kan uttrycka dig väl i tal och skrift samt har god datavana. Det är en fördel att du har språkkunskaper utöver svenska och engelska för att kunna möta och ge service till alla våra kunder. Du har en avslutad gymnasieutbildning med slutbetyg.

Vi är nyfikna på vem du är och vad du kan bidra med, i samband med dina ansökan kommer du få svara på några korta urvalsfrågor som är kopplade till jobbet som kundrådgivare, går du vidare i rekryteringsprocessen kommer vi att använda oss av tester som ett första steg i rekryteringsprocessen. Håll utkik om vidare information i din mejl.

Det här jobbet omfattas av lagen om försäkringsdistribution. Innan anställning kommer vi därför att göra bakgrundskontroller. Här kan du läsa mer om vad kontrollerna innehåller.

Utvecklas tillsammans med oss

Folksam är ett kundägt företag med stort fokus på hållbarhetsfrågor. Vi har många roliga, utvecklande jobb och hos oss har du goda chanser till en spännande karriär med bra förmåner. Vi tror på ett hållbart arbetsliv och jobbar aktivt med inkludering och mångfald. Vi erbjuder flexibiliteten att varva arbete på kontoret med att jobba hemifrån utifrån verksamhetens behov. Våra trevliga kontor runt om i landet ger mötesplatser för samarbete, lärande och en gemensam kultur - tillsammans skapar vi engagemang och kraft framåt! På folksam.se/jobb-och-karriar kan du läsa mer och se filmer om hur det är att jobba på Folksam.

Så söker du jobbet

Välkommen att skicka in din ansökan med CV och personligt brev senast 12 maj 2024. Vi gör urval löpande under ansökningstiden, så skicka in din ansökan redan idag.

Vill du veta mer om jobbet är du välkommen att kontakta gruppchef Linda Sundell 070-831 53 08.

Fackliga representanter: Forena Tommy Wallin 076-125 30 72, Handels Mikael A Carlsson 070-831 51 32 och Akademikerföreningen Ann-Louise Andersson 070-831 61 44.

Folksamgruppen erbjuder försäkringar och långsiktigt sparande som skapar trygghet i livets alla skeden. Vi är cirka 4 000 medarbetare och vår vision är att våra kunder ska känna sig trygga i en hållbar värld. Vi engagerar oss i det våra kunder bryr sig om och är måna om att de är rätt försäkrade.
Folksam logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
12 maj 2024 (9 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren