Hoppa till innehåll
Coromatic logotyp

Servicetekniker – Få en kickstart i din karriär hos Coromatic!

Publiceringsdatum
02 maj 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu
Hösten 2024 erbjuder Coromatic ett introduktionsprogram som under åtta veckor ger dig en språngbräda inom deras specialistområden, där du i en viktig roll är med och säkrar tillgång till kraftförsörjning och datakommunikation för verksamhetskritiska anläggningar.

Är du elektriker i början av din karriär? Vill du vara med och bidra till att verksamheter som sjukhus och räddningstjänster kan driva sin verksamhet utan avbrott? Brinner du dessutom för service och har ett stort tekniskt intresse? Hos Coromatic får du inte bara vara en del av ett kompetent team med djup teknisk expertis, utan även en stark gemenskap där ni stöttar varandra för att nå era mål.

Information om tjänsten
Professionals Nord söker i samarbete med Coromatic servicetekniker. Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Professionals Nord och att du anställs direkt hos Coromatic.

Det här är en unik möjlighet att ta ett spännande steg framåt i din karriär inom Critical Infrastructure. Coromatic erbjuder dig ett åtta veckors introduktionsprogram där du får en grundlig inblick i deras olika specialistområden. Efter detta kommer du som Servicetekniker inom Critical Infrastructure att spela en nyckelroll i att säkerställa att våra kunders kritiska verksamheter fungerar smidigt och utan avbrott. Som Servicetekniker kommer du att arbeta inom området Critical Infrastructure, där elanläggning och avbrottsfri kraft är två viktiga arbetsområden. Denna roll är både bred och spännande då du får komma i kontakt med olika projekt, kunder och kollegor med olika discipliner, där du stöttar upp där det behövs.

Du erbjuds
  • Gedigen introduktion & mentorskap: Få en kickstart inom Coromatics olika specialistområden med utbildning från erfarna kollegor, både praktiskt och teoretiskt. Under introduktionen kommer du att tilldelas en mentor för personlig vägledning och stöd.
  • Nätverkande och gemenskap: Då vi söker medarbetare inom hela landet kommer du att få en nära gemenskap med andra medarbetare men även möjligheten att utöka ditt professionella nätverk med värdefulla kontakter från olika delar av Sverige.
  • Karriär och utveckling: På Coromatic sätter vi kontinuerlig utveckling i fokus, även efter avslutat program.
  • Frihet under ansvar samt generösa förmåner såsom tjänstebil, friskvårdsbidrag, rabatterat el-avtal och sommararbetstid
Arbetsuppgifter
Din roll som servicetekniker på Coromatic innebär självständigt och ansvarsfullt arbete och där du utför driftsättning, service, elinstallation, underhåll och felavhjälpning av tekniska system och infrastruktur på Coromatics kunders kritiska anläggningar.
Vårdande och utvecklande av Coromatics kundrelationer, där din tekniska expertis gör dig till en viktig rådgivare för kunderna. Genom att bidra till att framtidssäkra och utveckla kundens anläggning spelar du en avgörande roll i deras framgång.

Vi söker dig som:
  • Har en gymnasieutbildning eller en kvalificerad Yrkesutbildning inom el
  • Auktorisation B eller YH-certifikat
  • B-körkort
  • Engelska & svenska i tal och skrift
  • God datorvana
På Coromatic står utveckling i fokus - grunden för att kunna utföra viktiga uppdrag är din kompetens och kompetensutveckling. Därför är ditt intresse och engagemang för ditt område viktigt för att trivas hos Coromatic. Vi letar efter dig som har ett intresse för att lära sig mer och vill utvecklas inom yrket samt har ett stort teknikintresse. Utöver detta ser vi även att du är samarbetsorienterad, strukturerad, vetgirig och resultatorienterad.

Anställningen är placerad i säkerhetsklass, vilket i detta fall ställer krav på svenskt medborgarskap och godkänd säkerhetsprövning och registerkontroll. Säkerhetsprövningen görs i enlighet med bestämmelser i säkerhetsskyddslagen (2018:585).

START: Hösten 2024
OMFATTNING: Heltid
STAD: Sundsvall
URVAL: Sker löpande
KONTAKT: Stina Vidmark

#servicetekniker #coromatic #elektriker

Sök tjänsten nedan genom att fylla i din information samt bifoga dokument. Logga gärna vidare in på "Mina sidor" efter att du bekräftat ditt konto, här kan du skapa din kandidatprofil vilket utökar din chans till drömjobbet! Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på info@pn.se
Coromatic logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
01 juni 2024 (15 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Coromatic säkrar tillgång till kraftförsörjning och datakommunikation för verksamhetskritiska anläggningar. Vi tillhandahåller hög tillgänglighet och produktivitet för våra kunder, vi räddar liv genom oavbruten drift 24/7, och optimerar energianvändningen för minsta möjliga miljöpåverkan. När strömmen går ser vi till att Universitetssjukhuset i Linköping alltid har strömförsörjning för fungerande operationssalar och vård. Vi säkrar att Färöborna kan kommunicera med den uppkopplade världen även vid driftsstopp, och att flygplanen alltid kan landa säkert på Bromma flygplats. Coromatic har mer än 700 anställda och har levererat lösningar och tjänster till mer än 5000 företag i Norden. Coromatic är en del av E.ON koncernen. Som Service Engineer Critical Infrastructure hos oss är du med och skapar ett säkrare samhälle.