Hoppa till innehåll
Bolagsverket logotyp

Agil teammedlem med inriktning krav/test

Publiceringsdatum
14 augusti 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Kontaktperson
Annika Dalén
Email
Ansök nu
Om arbetsplatsen
Bolagsverket är en myndighet i Sundsvall som arbetar för att ge företagsamma personer i Sverige möjlighet att förverkliga sina drömmar och känna trygghet i sitt företagande. Vår företagsinformation är tillgänglig för alla, där och när den behövs, för samhällets bästa. Tillsammans för ett enkelt och tryggt företagande.

Arbetsuppgifter
Vi är mitt i en spännande utvecklingsresa där vi hela tiden utforskar ny teknik i syfte att lösa problem och bygga tjänster som direkt ger värde för våra kunder. Vi behöver stärka upp med fler stjärnor och söker nu en engagerad person som har sin kompetens inriktad mot agilt krav- och testarbete.

Våra utvecklingsteam består av olika kompetenser där arbetet präglas av samarbete, gemensamt ansvarstagande och ständigt lärande, både vad gäller arbetssätt, tekniker och verktyg. Teamets arbete och ansvar omfattar vidmakthållande, vidareutveckling och nyutveckling av de it-tjänster och it-komponenter som teamet ansvarar för. På Bolagsverket och i teamet kommer du att få arbeta med härliga kollegor som är hjälpsamma, tillitsfulla och lösningsorienterade.

I din roll kommer du att delta med stort engagemang i utvecklingsarbetet från inledande kravställning och analys till implementering, test och driftsättning med fokus på krav och test. Inom utvecklingsteamet tar ni ett stort ansvar och hjälper varandra där det finns behov för att tillsammans nå era leveransmål.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har:
  • eftergymnasial utbildning inom IT eller motsvarande erfarenheter som arbetsgivaren bedömer som likvärdig för rollen
  • minst 3 års erfarenhet av kravhantering och/eller testarbete (både manuella och/eller automatiserade) inom IT
  • erfarenhet av arbete i medelstora eller stora it-organisationer med inriktning på krav och test inom förvaltning, ny- och vidareutveckling av it-stöd
  • förmågan att uttrycka dig mycket väl på svenska och väl på engelska i tal och skrift.
Vi ser det som meriterande om du har:
  • kunskap om och några års erfarenhet av att praktiskt arbeta i agila team och tillämpning av agila arbetssätt (exempelvis SAFe, Scrum eller Kanban)
  • kunskap om och några års erfarenhet av att praktiskt arbeta med tillgänglighetstester och Beteende Driven utveckling (BDD)
  • kunskap om och några års erfarenhet av ett eller flera testverktyg (exempelvis Jira Xray, Gherkin, Selenium, Cypress m.m.)
  • kunskap om och erfarenhet av tillgänglighets- och UX-arbete i samband med krav- och/eller testarbete
  • praktisk erfarenhet av att arbeta med och i ITIL-processerna.
Som person tycker du om att samarbeta med andra och du lyssnar, kommunicerar och löser problem på att konstruktivt sätt. Du söker gärna möjlighet till utveckling, gillar att lära dig nya saker och är öppen för förändringar. Vidare har du en förmåga att se vad som kan förbättras och ser logik och samband i komplex information eller miljö.

Vill du veta mer om arbetssätt, verktyg, testning, programspråk eller vårt agila arbetssätt? Gå in och läs här:
Systemutveckling på Bolagsverket:
https://bolagsverket.se/omoss/jobbahososs/jobbameditpabolagsverket/systemutvecklingpabolagsverket

Placeringsort är Sundsvall.

Låter detta som något för dig? Skicka in en ansökan och berätta mer om dig så tar vi det därifrån.

Varmt välkommen med din ansökan!

Fakta om tjänsten
Kommun: Sundsvall
Anställningsform: Tillsvidareanställning
Arbetsplats: Bolagsverket It-avdelningen
OmfattningHeltid
Tillträde: Tillträde enligt överenskommelse.
VaraktighetT: illsvidare
Antal platser: 1
Publicerad: 2024-08-14
Ansök senast: 2024-09-04
Yrkesområde: Data/IT
Yrkeskategori: Systemutvecklare/Programmerare

Upplysningar
Annika Dalén
Telefon: 070-5511830
E-post: Annika Dalén

Fackliga representanter för SACO, SEKO och ST
Telefon: 0771-670 670

Referensnummer
AD 2828/2024

Övrig information

Bifoga personligt brev och CV.

Utifrån verksamhetens krav och behov erbjuder Bolagsverket medarbetare möjlighet att arbeta på distans men du behöver på regelbunden basis kunna arbeta på plats på kontoret i Sundsvall.

Bakgrundskontroll av våra slutkandidater via vårt externa rekryteringsstöd ingår som en del i vår rekryteringsprocess. Genomförd och godkänd bakgrundskontroll är en förutsättning för anställning hos Bolagsverket.

På Bolagsverket vill vi ge våra medarbetare goda förutsättningar att göra ett bra jobb, trivas på jobbet och må bra. För när du mår bra, gör du även ett bra jobb. Vi satsar på arbetshälsa för att öka hälsomedvetandet och ge alla möjlighet till ett aktivt och regelbundet deltagande i hälsofrämjande aktiviteter på arbetsplatsen. Vi erbjuder dessutom friskvårdsbidrag, friskvårdstimme samt har massage och gym i våra egna lokaler i Sundsvall.

Läs mer om alla våra förmåner på bolagsverket.se/om/oss/jobb.

Vi undanber oss alla erbjudanden om rekryterings- och annonshjälp.
Bolagsverket logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
04 september 2024 (20 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Bolagsverket i Sundsvall är en myndighet som har siktet inställt på digitalisering och innovation. Vi är drygt 600 medarbetare som varje dag arbetar för att ge företagsamma människor i Sverige möjligheten att förverkliga sina drömmar och känna trygghet i sitt företagande. För att fortsätta vårt viktiga arbete strävar vi efter att vara en arbetsplats där vi genom mod och tillit skapar förutsättningar för medarbetare att trivas och utvecklas. Var med och bygg vår framtid! Övrig information Vi strävar efter att vara en arbetsplats där det finns goda förutsättningar att ta hand om sin hälsa. Därför erbjuder vi bland annat friskvårdbidrag och friskvårdstimme samt massage och gym i våra lokaler i Sundsvall. Läs mer om alla våra förmåner på bolagsverket.se/om/oss/jobb. Vi undanber oss alla erbjudande om rekryterings- och annonshjälp.