Hoppa till innehåll
Publiceringsdatum
05 juli 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu
En driven teknisk säljare sökes till Optimeringsgruppen hos Atlas Copco Compressor!

Om Rollen:
Vi letar efter en passionerad och resultatinriktad teknisk säljare till vårt Optimeringsteam, som brinner för att leverera tekniska och hållbara lösningar till svensk industri. I denna spännande roll kommer du att samarbeta med våra lokala och internationella team för att sälja, planera och även själv genomföra effektiviseringsanalyser för våra kunder. Genom att vara en professionell rådgivare för både externa och interna kunder, kommer du att bidra till kostnadseffektiva och hållbara lösningar som minskar koldioxidavtrycket och förbättrar processerna hos industriella företag i Sverige.

Din profil:
Du är en starkt drivande individ med passion för energieffektivitet, industriella företag och hållbara lösningar. Med din tekniska förståelse och snabba inlärningsförmåga anpassar du dig lätt till våra kunders varierande verksamheter. Inte bara kan du framgångsrikt presentera dina lösningar, utan du inspirerar också till förtroende hos människor runt dig på alla nivåer.

Vad vi förväntar oss av dig:
  • Du har några års erfarenhet inom försäljning och erfarenhet av teknisk försäljning eller konsultation är starkt meriterande.
  • En relevant teknisk utbildning eller liknande förvärvad erfarenhet är meriterande.
  • Du strävar alltid efter att ha kunden i fokus och hitta de bästa lösningarna i alla lägen.
  • Flytande svenska och engelska krävs, samt ett giltigt körkort, klass B.
Vad du kan förvänta dig av oss:
  • En vänlig, familjär atmosfär
  • En företagskultur känd för respektfull interaktion, etiskt beteende och integritet
  • Stora möjligheter att växa och lära dig nya saker
  • Tillgång till ett globalt nätverk
Placering: Sundsvall. Tjänsten är utgår från hemmet men det finns placeringsmöjligheter på vårt lokala kontor i Timrå.

Sök idag och bli en del av vårt dedikerade team hos Atlas Copco Compressor! På grund av semestertider kommer vi att gå igenom ansökningarna i mitten på augusti. Bakgrundskontroll kommer utföras för denna position.

För frågor kontakta Johannes Sällemark, johannes.sallemark@atlascopco.com, Rekryterande chef, eller Sofia Kovler, sofia.kovler@atlascopco.com, HR Professional.

Vi ser fram emot att träffa dig på en intervju!
Atlas Copco Compressor AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
17 augusti 2024 (25 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Atlas Copco Compressor är världsledande inom innovativ teknologi för tryckluft, med ett starkt fokus på energieffektivitet och hållbarhet. Vi strävar efter att erbjuda kunderna kostnadseffektiva och miljövänliga lösningar som inte bara förbättrar deras verksamhet, utan också minskar deras koldioxidavtryck. Genom vårt breda utbud av produkter och tjänster hjälper vi till att göra arbetsplatser säkrare och planeten grönare.

Kom och gör skillnad med oss!