Hoppa till innehåll
Clockwork logotyp

Mekanikkonstruktör till ANDRITZ i Örnsköldsvik

Publiceringsdatum
26 juni 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu
Om företaget
ANDRITZ AB ingår i den internationella ANDRITZ-koncernen med ca 29 000 medarbetare. ANDRITZ finns på ca 280 platser i 40 länder. Vi levererar service-, system- och processlösningar till bland annat pappers- och massaindustrin, sågverk och kraftvärmeverk med heltäckande och högspecialiserad expertkunskap. Inom ANDRITZ AB i Sverige är det ca 300 medarbetare med kontor och filialer i Iggesund, Karlstad, Norrköping, Stockholm, Sundsvall, Varberg, Växjö och Örnsköldsvik.

Vi söker nu en Mekanikkonstruktör till vår anläggning i Örnsköldsvik

Dina arbetsuppgifter
Hos oss på ANDRITZ konstruktionsavdelning blir du en del av ett framgångsrikt team som består av 10 personer med en familjär känsla. Vi konstruerar system och maskinutrustning för vedgård och renserier samt bränsle och flishantering för massabruk och bioenergianläggningar.

I rollen som Mekanikkonstruktör erbjuder vi dig ett varierande arbete på ett spännande bolag men internationell atmosfär. Det dagliga arbetet består av att skapa modeller och tillverkningsritningar i 3D och 2D, utföra tekniska beräkningar, uppgraderingar av nya och äldre produkter, delta vid inköp och tekniska möten samt tekniskt stöd till försäljning och offertarbete.

Du kommer att ingå i projekt och konstruktionsavdelningen för affärsområdet - Wood Processing Service, med placering i Örnsköldsvik där större delen av affärsområdets organisation sitter. I tjänsten får du möjligheten att besöka kunder, underleverantörer, verkstäder och får chansen att delta på montage och i driftsättning av utrustningen vi har levererat.

Vi erbjuder dig
Kontoret i Örnsköldsvik kännetecknas av trevlighet, nyfikenhet och en familjär atmosfär. För oss är personalens välmående i fokus så vi lägger stor vikt på arbetsmiljön. Vi håller till i fräscha lokaler där roliga personalaktiviteter och friskvård prioriteras.

Din profil
För att lyckats i rollen bör du ha en ingenjörsexamen inom relevant område eller motsvarande arbetslivserfarenhet. Vi erbjuder dig en roll som vi skräddarsyr efter dina intressen och kompetens.

Du har lätt att samarbeta och besitter en förmåga att ta egna initiativ och arbeta självständigt när det behövs. Du hittar lösningar på uppkomna problem och engagerar dig i ditt arbete. Då vi är en internationell koncern är det viktigt att du behärskar svenska och engelska väl i både tal och skrift.

Ansökan
Sök gärna denna tjänst så snart som möjligt, sista ansökningsdag är den 11 augusti 2024. Skicka in din ansökan via www.clockworkpeople.se.
I denna rekrytering samarbetar vi med Clockwork Bemanning & Rekrytering. För mer information är du varmt välkommen att kontakta chefsrekryterare Jennie Helmersson på telefonnummer: 073 351 27 05, jennie.helmersson@clwork.se

Clockwork logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
10 augusti 2024 (16 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Clockwork är det nya bemannings- och rekryteringsföretaget. Vi har lång erfarenhet från bemanningsbranschen och vet hur viktigt det är med stark lokal närvaro.

Som ett fullserviceföretag inom bemanning och rekrytering hjälper vi våra kunder med kompetensförsörjning och flexibilitet i alla delar av bolaget. Våra tjänster täcker allt från bemanning av industripersonal och tjänstemän, interim management, matchning och rekrytering. Hos Clockwork är det människorna som gör skillnad.