Hoppa till innehåll
Academic Work logotyp

Controller till Ikano Bostad sökes!

Publiceringsdatum
13 juni 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Tillsammans med Ikano Bostad söker vi en driven controller som vill vara med och utveckla deras verksamhet inom enheten Fastigheter. Den här tjänsten är ett bemanningsuppdrag med möjlighet till övergång i en tillsvidareanställning. Sök idag!



Om tjänsten

Som controller på Ikano Bostads fastighetsenhet stöttar du resten av verksamheten där du verkar. Du arbetar både brett och övergripande men också mer operativt. Du arbetar i tätt samarbete med Business controller för enheten.

Du erbjuds

Hos Ikano Bostad får du arbeta självständigt och chansen att växa och utvecklas i din roll. Hos dem finns en varm och öppen kultur där man bryr sig om varandra, inspirerar varandra och sätter stort fokus på att leva våra värderingar. Ikano arbetar långsiktigt och alla är delaktiga i att driva utvecklingen av verksamheten. Ikano Bostad har en arbetsmiljö där alla skapar möjligheter och vågar utveckla både sig själva och sättet man jobbar på.

Tillsammans kan vi åstadkomma någonting ännu bättre!



Arbetsuppgifter
  • Medverkan i budget- och prognosarbete samt rapportering
  • Utförande av reserveringar och analyser inför bokslut
  • Generering av nyckeltal för verksamhetsanalys
  • Ansvar som superuser för fastighetssystemet Vitec Hyra
  • Bidragande som bollplank i ekonomifrågor och ekonomisk uppföljning
  • Delaktighet i analys och uppföljning av enskilda projekt
  • Engagemang i förbättringsprojekt


Kvalifikationer
  • Har en examen som civilekonom eller motsvarande utbildning
  • Har en gedigen behärskning av Officepaketet med särskild vikt på Excel
  • Innehar 1-3 års erfarenhet av controlling eller redovisning
  • Talar och skriver flytande i svenska och engelska då båda språken används dagligen

Det är meriterande om du har

  • Erfarenhet av större fastighetssystem

Kunskap kan erhållas genom utbildning, erfarenhet eller att vara självlärd.

För att lyckas i rollen har du följande personliga egenskaper:

Som person är du strukturerad, noggrann och utvecklingsorienterad med ett analytiskt intresse. Du är social och kommunikativ och du har lätt att bygga relationer och samarbeta med andra. Vi ser också att du är en prestigelös person som är beredd att hjälpa till där det behövs. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper i denna rekrytering!

Vår rekryteringsprocess

Denna rekryteringsprocess hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten skickas till Academic Work.

Vi tillämpar löpande urval och kommer att ta bort annonsen när tillräckligt många kandidater har nått slutskedet i rekryteringsprocessen. Rekryteringsprocessen innehåller två urvalstest: ett personlighetstest och ett test i kognitiv förmåga. Testerna är ett verktyg för att kunna hitta den kandidat med högst potential för tjänsten samt främja jämlikhet, mångfald och en rättvis rekryteringsprocess.

Academic Work logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
11 augusti 2024 (54 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Vi är ett bemannings- och rekryteringsföretag för studenter och akademiker i början av karriären, young professionals. Vi startade som tre studenter som levde vår egen affärsidé. Men snart ledde kraften affärsidén bort från pannrummet mot stadig expansion. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Sedan starten har vi hjälpt över hundratusen till jobb och vi hoppas på att hjälpa många, många fler. Just nu har vi över 1000 lediga jobb över hela Sverige, extrajobb för dig som fortfarande studerar och heltidsjobb för dig som är i början eller i mitten av din karriär. Gemensamt för de företag vi jobbar med är att de, precis som vi, tror på young professionals. Vill du veta mer om oss? Läs mer på www.academicwork.se