Hoppa till innehåll
Academic Work logotyp

Supplier Controller till Swedbank!

Publiceringsdatum
28 maj 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

För en av Sveriges största banker och mest attraktiva arbetsgivare söker vi nu tre stycken konsulter för rollen som Supplier Controller. Vi söker dig med stort självledarskap, hög kvalitetsmedvetenhet samt med en god förmåga att arbeta serviceinriktat och relationsskapande. Är det dig vi söker? Skicka in din ansökan redan idag - urval sker löpande!Om tjänsten

Swedbank är en av Sveriges största banker och för deras räkning söker vi nu tre stycken Supplier Controllers för ett konsultuppdrag på initialt sex månader med målsättningen att på sikt bli fastanställd av banken, detta förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet. I rollen som Supplier Controller kommer du få ansvara för att Swedbanks leverantörer följer befintliga regler och riktlinjer samt säkerställa att all leverantörsdata är korrekt uppdaterad i systemen. Rollen innebär även nära kontakt med flera olika leverantörer där man förväntas agera både relationsskapande och kravställande.

Vi söker dig som kan i mitten/slutet augusti och som ser långsiktigt på uppdraget där Swedbank letar efter medarbetare med potential att bli nyckelspelare hos dem på lång sikt. Vidare kommer du bli anställd av oss på Academic Work och ha en engagerad konsultchef som kommer stötta och coacha dig under uppdragets gång.

För detta uppdrag krävs ett utdrag ur belastningsregistret, vi rekommenderar dig därför att beställa det redan vid ansökan - klicka här för att beställa hem ett utdrag redan nu. Notera även att kreditupplysning kommer att genomföras på samtliga kandidater i slutskede.

Du erbjuds

 • En unik möjlighet att få in en fot samt på sikt även bli fastanställd hos en av Sveriges största banker
 • Breddad kompetens inom inköp, Vendor management, Compliance & risk
 • En engagerad konsultchef från Academic Work


Arbetsuppgifter
 • Säkerställa att leverantörsdata är uppdaterad i SRCM (Supplier Risk & Contract Management System)
 • Övervaka och hantera leverantörsrisker samt agera och följa upp på dem
 • Dialog med, och egna möten med leverantörer för att säkerställa att vi har all och rätt information om dem i våra system
 • Administrera och samordna den obligatoriska återkommande bedömningen baserat på interna krav och regelverk såsom GDPR, Infosec och andra uppförandekoder som medföljer med KYS-riktlinjer (Know Your Supplier)
 • Hantera leverantörsrelaterade administrativa aktiviteter såsom att ta emot och hantera svar på leverantörsundersökningar
 • Stötta kontraktsägarna med leverantörsrelaterade uppgifter
 • Agera SPOC (Single Point of Contact) för fakturarelaterade frågor på leverantörsnivå


Kvalifikationer
 • Har tidigare erfarenhet inom inköp/KAM, risk/compliance och/eller kundsupport/backoffice.
 • Har en god system- och datorvana
 • Mycket goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift

Det är meriterande om du har

 • En avslutad kandidatexamen inom relevant område
 • Erfarenhet från bank

För att lyckas i rollen har du följande personliga egenskaper:
För att lyckas och trivas i rollen tror vi att du har en stark känsla för ägarskap i ditt arbete där du är mån om att leverera goda resultat samt säkerställa att ingenting faller mellan stolarna. Vidare har du en god förmåga att arbeta strukturerat och systematiskt där det är av stor vikt att det resultat som levereras håller en hög kvalitet. Vi tror även att du är kommunikativ, service minded och relationsskapande då du kommer ha mycket kontakt med både leverantörer och intressenter internt.

Vår rekryteringsprocess

Denna rekryteringsprocess hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten skickas till Academic Work.

Vi tillämpar löpande urval och annonsen kan därmed komma att tas ned innan sista ansökningsdag om det är så att vi har gått vidare till urvals- och intervjufas. Rekryteringsprocessen innehåller två urvalstest: ett personlighetstest och ett test i kognitiv förmåga. Testerna är ett verktyg för att kunna hitta den kandidat med högst potential för tjänsten samt främja jämlikhet, mångfald och en rättvis rekryteringsprocess.

Academic Work logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
27 juli 2024 (43 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Vi är ett bemannings- och rekryteringsföretag för studenter och akademiker i början av karriären, young professionals. Vi startade som tre studenter som levde vår egen affärsidé. Men snart ledde kraften affärsidén bort från pannrummet mot stadig expansion. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Sedan starten har vi hjälpt över hundratusen till jobb och vi hoppas på att hjälpa många, många fler. Just nu har vi över 1000 lediga jobb över hela Sverige, extrajobb för dig som fortfarande studerar och heltidsjobb för dig som är i början eller i mitten av din karriär. Gemensamt för de företag vi jobbar med är att de, precis som vi, tror på young professionals. Vill du veta mer om oss? Läs mer på www.academicwork.se