Hoppa till innehåll
Publiceringsdatum
15 maj 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se


Är du en självgående Redovisningskonsult redo för nästa steg i karriären?

Hast Ekonomikonsult och Contrado har gått samman och du som medarbetare kommer känna av fördelarna med att tillhöra det lilla kontoret i den större organisationen, en perfekt balans. Vi är sammanlagt ca 100 anställda och har kontor över hela landet. www.contrado.se

Vi är ett kunskapsbaserat företag som ar helt beroende av medarbetarnas individuella engagemang och kompetens. När du arbetar hos oss kommer du att vara en del av vår och din ständiga utveckling.

Information om tjänsten

Tjänsten omfattar i stort sett alla sysslor inom redovisning men fokus ligger på kundkontakter, rapportering, årsbokslut och deklarationer. Det är ett omväxlande arbete då du arbetar med kunder i skiftande storlek och bransch.

Vi jobbar främst redovisningssystemet Fortnox och bokslutprogrammet är Wolters Kluwer.

Vi söker dig som brinner för redovisning och är klart motiverad att utvecklas vidare. Om du inte redan är auktoriserad så vill vi att du har den ambitionen. Eftersom Contrado i hög grad har ett digitalt arbetssätt krävs det att du har goda digitala kunskaper.

Om du är en målmedveten och ansvarstagande person som vill göra skillnad så finns här stora utvecklingsmöjligheter. Du kommer sannolikt att trivas mycket bra bland våra glada, positiva och kompetenta medarbetare som alla stöttar varandra på väg mot gemensamma mål.

Vi tror att dina personliga egenskaper är avgörande för hur du kommer att utvecklas i rollen hos oss. Som person är du noggrann, engagerad och har hög social förmåga. Du är en självgående redovisningskonsult som gillar kundkontakt. Då detta är ett arbete som periodvis har hög arbetsbelastning bör du vara en person som är strukturerad och arbetar effektivt.

Intervjuer och urval sker löpande så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt till nanette.dall@contrado.se

Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Sök jobbet
Ansök senast
14 juni 2024 (12 dagar kvar)
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se