Hoppa till innehåll
Jurek Rekrytering & Bemanning AB logotyp

Affärschef till Ludvig & Co i Nyköping

Publiceringsdatum
29 april 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Kontaktperson
Marie Källström
Telefon
Ansök nu
Ludvig & Co är en framstående aktör inom branschen och vårt kontor i Nyköping är inget undantag. Med en passion för att vara småföretagarens självklara partner strävar vi efter att erbjuda skräddarsydda och innovativa lösningar som möter våra kunders unika behov.

Vi söker en engagerad Affärschef som ska leda och utveckla vårt ekonomiteam i Nyköping. I rollen som Affärschef kommer du att spela en nyckelroll i att säkerställa att våra kunder får den service och support de förtjänar, samtidigt som du arbetar aktivt för att driva tillväxt och innovation inom affärsområdet.

Arbetsbeskrivning

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter består av;
  • Leda och utveckla teamet på 10 medarbetare inom ekonomi
  • Ansvara för kundleverans, kvalitet, försäljning, tillväxt, kompetensutveckling, samarbete och rekrytering inom gruppen.
  • Proaktiv implementering av moderna arbetssätt och förändringsledning.
  • Kombinera ledarrollen med eget kundarbete, med fördelning anpassad efter kundernas och teamets behov.
  • Personalansvar och deltagande i ledningsgruppen för Marknadsområdet tillsammans med andra Affärschefer
  • Hantering av förändringsintensiva frågor, utveckling och operativt arbete, inklusive personalfrågor.
Vem är du?

Vi söker dig med en eftergymnasial utbildning inom ekonomi och erfarenhet av redovisningsbranschen. Du har goda redovisningskunskaper och det är meriterande om du tidigare arbetat som redovisningskonsult. Det är även en fördel om du har erfarenhet från varierande typer av verksamheter.

Som person är du både proaktiv och lösningsorienterad med ett engagemang som gärna smittar av sig. Du har även en naturlig fallenhet för siffror och är både strukturerad och noggrann som person. Du är även innovativ och affärsinriktad med intresse för att utveckla. Du har lätt för att bygga relationer, god kommunikationsförmåga och uppskattar en företagskultur med högt i tak. Du talar och skriver svenska och engelska obehindrat.

Du erbjuds

Du kommer bli del av ett framgångsrikt företag med målsättning att erbjuda våra anställda en trivsam arbetsmiljö, chans att påverka och möjlighet att utvecklas. På vårt kontor i Nyköping möts du av en dedikerad och professionell atmosfär där teamwork och kundfokus står i centrum. Vi är inte bara en arbetsplats, vi är en gemenskap som arbetar tillsammans mot gemensamma mål.

I denna rekryteringsprocess arbetar Ludvig & Co tillsammans med Jurek Rekrytering och Bemanning. Urvalsprocessen sker löpande så skicka in din ansökan så snart som möjligt.
För frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Marie Källström telefon: 070 751 9343 alternativt marie.kallstrom@jurek.se.
Du är varmt välkommen att ansöka till denna tjänst via vår hemsida www.jurek.se.

Om verksamheten

Ludvig & Co är Sveriges största konsultbyrå för småföretagare. Vi hjälper entreprenörer dagligen, både i fysiska möten och genom digitala tjänster, allt för att skapa och utveckla framgångsrika företagare över hela landet. Vi är 1300 medarbetare på över 100 kontor över hela Sverige.
Jurek Rekrytering & Bemanning AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
27 maj 2024 (5 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Jurek Rekrytering & Bemanning erbjuder kompetensförsörjning till företag och organisationer inom såväl privat som offentlig sektor över hela Sverige. Våra specialistområden är ekonomi, juridik, HR och administration samt marknad och management.

Våra rekryteringskonsulter och konsultchefer har bred kompetens och operativ erfarenhet av de affärsområden de rekryterar inom. Hitta din nästa utmaning i karriären hos oss!