Hoppa till innehåll
Carpri AB logotyp

Byggnadsingenjör Strängnäs

Publiceringsdatum
11 juni 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Vi är ett gäng Konstruktörer och Byggledare som vill bli fler.

Vi söker dig som har bygginriktad civil- eller högskoleingenjörsutbildning med viss yrkeserfarenhet.

Du talar svenska flytande i både tal och skrift, och behärskar engelskan. Du är genuint intresserad av byggprojektering. Du bor i, eller i närheten av Strängnäs. körkort och tillgång till bil är meriterande.

Den största delen av våra projekt utgörs av stålkonstruktioner inom industri och dina arbetsuppgifter kommer vara varierande inom projekten. Placeringsort är Strängnäs. Vi projekterar med AutoCad Architecture, Revit och Tekla.

Vi erbjuder dig en plats i en relativt liten arbetsgrupp där du får ta del av täta samarbeten med kompetenta medarbetare.

Besök gärna på vår hemsida för mer info om bland annat vilka typer av projekt vi arbetar med.

Urval görs löpande, tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag.
Carpri AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
08 augusti 2024 (54 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vår affärsidé var att ha det stora företagets kompetenser och erfarenheter tillsammans med det lilla företagets kundfokus, entreprenörsanda och snabba beslutsvägar. Allt detta i kombination med att ha kul på jobbet.
För 15 år sedan började Carpri hjälpa sina kunder med byggledning, projektering, projekteringsledning, statiska beräkningar, kontrollansvar mm. Och affärsidén kvarstår.

År 2020 stod vår egenprojekterade byggnad färdig där övre plan består av kontorsrum och nedre plan av verkstadslokaler, ni hittar oss idag i ett av kontoren på övre plan.

Våra uppdrag utför vi mestadels direkt mot fastighetsägare med olika verksamheter och på senare år även mot entreprenörer och privatpersoner. Vi är certifierade enligt ISO 9001 och 14001.

Nu letar vi efter fler duktiga och drivna människor till vår grupp!