Hoppa till innehåll
Wangeskog Hyrcenter AB logotyp

Säljare till Stockholmsområdet med fokus på mindre till medelstora kunder

Publiceringsdatum
13 augusti 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Gillar du maskiner, bygg- och entreprenadbranschen och att skapa långsiktiga relationer? Perfekt, då är det dig vi söker för att skapa fler affärer för Wangeskog Hyrcenter i Stockholmsområdet. Beroende på var du bor kan du välja från vilket av våra hyrcenter i Stockholmsområdet som du vill utgå ifrån.

Vi söker dig som trivs i en säljroll där du besöker befintliga kunder men som brinner lika mycket för att hitta nya kunder. Våra kunder är allt från enmansföretag till stora koncerner, och i denna roll är det framför allt fokus på de mindre till medelstora kunderna. Du arbetar nära våra hyrcenter och fångar både behov och kundfrågor snabbt.

Vi är ett gott gäng som jobbar tight tillsammans och du kommer att bli en viktig del av teamet. Vi bryr oss om varandra och har nära till skratt. Vi ställer upp och hjälps åt och allas åsikter är viktiga för att vi ska trivas och fortsätta utvecklas tillsammans. Wangeskog som arbetsgivare är mån om att bevara en familjär känsla på arbetsplatsen och vi vill ha ett nära samarbete till våra kunder, som gärna stannar till på våra hyrcenter på en kopp kaffe och pratar en stund med oss. Vi har dessutom flera fina förmåner för våra anställda så som ett generöst friskvårdsbidrag, sjukvårdsförsäkring med mera. Dessutom gör personalen flera event tillsammans under året.

Om dig

För att trivas hos oss behöver du tycka om att arbeta både självständigt och tillsammans. Du har en stark egen drivkraft i att skapa resultat samtidigt som du gillar att se styrkan och effekten i teamet. Vi tror att det är av stor vikt att du har arbetat med strukturerad försäljning i några år och förstår de mekanismer som skapar långsiktiga och lönsamma affärer för båda parter. Har du dessutom erfarenhet från hyresbranschen och/ eller bygg- & entreprenadbranschen samt ett upparbetat kontaktnät i regionen är det ett starkt plus.
Du behöver ha god kommunikativ förmåga i svenska både i tal och skrift och B-körkort.
Stor vikt kommer läggas på personlig lämplighet.

Ansökan och frågor

Urvalet sker löpande och vi kan komma att avsluta rekryteringen innan sista ansökningsdag 2024-09-15.

Frågor om tjänsten besvaras av Fredric Sturell, regionchef för region Öst.
Direktnummer: 08-525 231 42
Mailadress: fredric.sturell@wangeskog.se

Välkommen med din ansökan!
Wangeskog Hyrcenter AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
15 september 2024 (30 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Wangeskog är ett entreprenörsdrivet företag inom maskinuthyrning med tillväxt och utveckling som viktiga drivkrafter. Vi är en rikstäckande partner med drygt 20 års erfarenhet på den svenska marknaden. Vi har en företagskultur där viljan att lära nytt och vara nyfiken uppmuntras. Vi är också måna om att ha hjärtat med oss i det vi gör, då vi genuint bryr oss om våra kollegor, våra kunder och våra samarbetspartner. Vi är ett helägt dotterbolag till den familjeägda koncernen AB Gullringsbo Egendomar.