Hoppa till innehåll
Vindex AB logotyp

Handläggare av tjänstepension i Sundsvall

Publiceringsdatum
27 maj 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Har du tidigare erfarenhet från administrativt arbete och är redo för nästa steg i din karriär? Läs då vidare! Vi på Vindex söker nu en Handläggare av tjänstepension till vår kund i Sundsvall. Uppdraget startar omgående och beräknas pågå till januari 2025

Placering: Sundsvall

Huvudsakliga arbetsuppgifter
  • Handläggning av tjänstepension åt kunder
  • Kundkontakt via mail och telefon
  • Administrativa arbetsuppgifter rörande handläggning
Kvalifikationer och personliga egenskaper

För den här rollen söker vi dig som har tidigare arbetslivserfarenhet från administrativt arbete. För att lyckas i den här rollen krävs det goda systemkunskaper och goda kunskaper inom Officepaketet. Har du tidigare erfarenhet från redovisning eller från roller inom tjänstepension är det starkt meriterande.

Som person söker vi dig som brinner för kundservice och alltid vill ge bästa möjliga service. Vi tror att du är kommunikativ och samarbetar väl med dina kollegor. Vi tror dessutom att du snabbt kan sätta dig in i nya arbetsuppgifter!

Sök rollen idag!

Kan denna roll vara något för dig? Skicka gärna ditt CV i Word-format till oss på Vindex och ange referensnummer SLEKASS2613. Tveka inte heller att kontakta ansvarig rekryterare Sara Lundgren Rudström (sara.lundgren.rudstrom@vindex.se, 073-511 20 22) vid fler funderingar kring rollen.

Vad vi erbjuder

Under din anställning som konsult hos Vindex får du alltid fast månadslön och omfattas av både olycksfallsförsäkring och livförsäkring.

Som en del av processen för varje roll utförs en bakgrundskontroll på de aktuella slutkandidaterna som då kommer att informeras i förväg.

Om Vindex

Vi är en rekryteringsbyrå som arbetar med interimslösningar och rekrytering nischat endast mot ekonomiavdelningen. Vi är specialister på tillsättningar av konsulter och kandidater inom ekonomifunktionen. Detta innebär att vi tillsätter CFO:er, ekonomichefer, controllerchefer, Business Controllers, redovisningschefer, koncernredovisningsekonomer, redovisningsekonomer samt lönespecialister. Är du intresserad av fler uppdrag/tjänster som handläggare? Kika gärna under fliken Lediga uppdrag och jobb.

Vindex AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
25 juli 2024 (33 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren