Hoppa till innehåll
Vindex AB logotyp

Ekonomiassistent till växande bolag

Sista ansökningsdag
08 december 2024 (59 dagar kvar)
Publiceringsdatum
Idag
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Är du en driven ekonomiassistent som söker en spännande och utvecklande arbetsplats? Då kan det vara dig vi söker! För vår kunds räkning söker vi nu en Ekonomiassistent med fokus på leverantörsreskontra. Rekryteringsprocessen sköts i sin helhet av oss på Vindex, medan anställning erbjuds direkt hos kunden.

Placering: Centrala Stockholm

Huvudsakliga arbetsuppgifter
  • Kontering och avstämning av leverantörsfakturor
  • hantera betalningar - manuella och via fil
  • Utläggsredovisning
  • Hantera inkommande fakturor i olika valutor
  • Lägga upp nya leverantörer
  • Identifiera och implementera lösningar för att automatisera processer
Kvalifikationer och personliga egenskaper

Vi söker dig som har några års erfarenhet av en liknande roll inom leverantörsreskontra eller som är i början av din karriär och inte är rädd för utmaningar. Du är självständig i ditt arbete och ser alltid till att hjälpa till där du behövs. Du är noggrann och lösningsorienterad och drivs av personlig utveckling.

Sök rollen idag!

Kan denna roll vara något för dig? Skicka gärna ditt CV i Word-format till oss på Vindex och ange referensnummer LIEKASS2671. Tveka inte att kontakta ansvarig rekryterare Lisa Nyström (lisa.nystrom@vindex.se, 070-414 50 20) vid fler frågor kring rollen.

Om Vindex

Vi är en rekryteringsbyrå som arbetar med interimslösningar och rekrytering nischat endast mot ekonomiavdelningen. Vi är specialister på tillsättningar av konsulter och kandidater inom ekonomifunktionen. Detta innebär att vi tillsätter CFO:er, ekonomichefer, controllerchefer, Business Controllers, redovisningschefer, koncernredovisningsekonomer, redovisningsekonomer samt lönespecialister. Är du intresserad av fler uppdrag/tjänster som redovisningsansvarig? Kika gärna under fliken Lediga uppdrag och jobb.

Vindex AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
08 december 2024 (59 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren