Hoppa till innehåll
Tre logotyp

Marketing Project Manager till Tre

Publiceringsdatum
01 augusti 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu
På Tre är vi fokuserade på att driva försäljning och tillväxt. Vi är en av de största reklamköparna inom telekom i Sverige och vi fortsätter att investera framåt. Vi har kommit långt på vår resa att etablera vårt varumärke och vår position på marknaden, men vi är långt ifrån klara.

Med detta i ryggen söker vi nu en kunnig Marketing Project Manager för att driva våra marknadsföringsaktiviteter, taktiska kampanjer och sponsorskap.

Som Marketing Project Manager...

ingår du i vår kunniga Marknadsavdelning på Tre. Vi är ansvariga för all marknadskommunikation från strategi till genomförande för konsumentsidan. Vårt huvudansvar är att med kreativ kraft och optimering av våra medieinvesteringar långsiktigt bygga Tres varumärke och kortsiktigt driva besök till våra butiker och tre.se. Vi är 28 passionerade medarbetare på Marknad som jobbar i nära samarbete med andra funktioner som tex Produkt & Device, PR, Lojalitet, våra Försäljningskanaler samt Externa partners såsom medie- och reklambyrå.

Som Marketing Project Manager kommer du tillhöra teamet External Marketing och tillsammans med en kollega ansvarar du för att våra B2C-kampanjer och aktiviteter genomförs framgångsrikt för att driva försäljning, öka våra besök till butiker samt stärka varumärket Tre. Du kommer att projektleda marknadsaktiviteter- och taktiska kampanjer, från skapandet av en insiktsfull brief till genomförande och uppföljning. Du kommer även ansvara för att projektleda event och sponsorskap för dom sponsorsamarbeten vi gör. I din roll utvärderar och samlar du insikter och lärdomar av genomförda kampanjer och aktiviteter samt genomför konkurrentanalyser för att dela med berörda parter.

Du jobbar självständigt i ditt kärnuppdrag men har stora kontaktytor inom Tre och en tät dialog med andra funktioner inom Marknad såsom medieteamet och vår inhousebyrå men även med andra avdelningar som t.ex. produkt och de olika försäljningskanalerna för att säkerställa korrekt leverans.

Du kommer se fram emot att
  • Ingå i en lärande kultur och fortsätta bygga din karriär i en miljö där du lär dig nya saker varje dag
  • Ingår i ett prisvinnande marknadsteam
  • Vara en del av en av Sveriges- och Europas bästa arbetsplats Great place to work 2024)
  • Flexibilitet och ett arbetsliv som passar dig, såväl som ditt uppdrag hos oss - alltifrån bra förmåner till ett kontor bredvid Avicii Arena, som andas kreativitet
Mer om dig

Vi söker dig som brinner för, och har minst 5 års erfarenhet av, insiktsdriven marknadskommunikation med en tydlig koppling till försäljning. Ett krav är att du har erfarenhet av projektledning i en snabbrörlig B2C-organisation inom retail med fysisk butiksverksamhet samt att du jobbat med leverantörssamarbeten sedan tidigare. Du har också tidigare erfarenhet av att arbeta inom event- och sponsring. Har du erfarenhet från telekombranschen är det meriterande men inget krav. I grunden tror vi att du har en eftergymnasial utbildning inom marknadsföring eller motsvarande.

Vi tror att du är personen som går in med en positiv inställning och är skicklig på att bygga relationer då du gillar att jobba tillsammans med andra för att uppnå resultat. Du utför och skrider lätt till handling. Du trivs i en miljö med ett högt tempo som ständigt förändras och där du bidrar med nyfikenhet och initiativ när du ser möjligheter och utmaningar. Slutligen är du en fena på det operativa och sätter genom egna initiativ och ägandeskap en kvalitetsstämpel på varje leverans.

Ansök

Vi tar emot ansökningar via denna annons och kommer hålla intervjuer löpande. Personligt brev behövs inte, men vi vill gärna att du svarar på de frågor vi ställt nedan i samband med att du söker. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Vid frågor kontakta rekryterande chef Maria Bolin Lilja.

Varmt välkommen till Tre!

#LI-PRIORITY
Tre logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
01 september 2024 (30 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Välkommen till Tre, telekomaktören som älskar att utmana och utforska. Vi tror på laget före jaget, vi vill ge dig ditt livs bästa ledare, vi älskar olikheter, hatar orättvisor och vi applåderar bra resultat framför långa arbetsveckor. Visst låter det Trevligt?