Hoppa till innehåll
Tre Teknik logotyp

Erfaren teknisk Business Analyst till Tre

Publiceringsdatum
03 april 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu
Vår IT-organisation på Tre har cirka 300 medarbetare och du kommer tillhöra vårt tekniska Online team som ingår i IT Development. Gruppen har ansvar över våra e-handels- och selfserviceappar som används av hundratusentals användare varje månad. Vi har lanserat en ny B2B-portal för våra affärskunder, med fokus på prestanda och gränssnitt - allt för att skapa en fantastisk kundupplevelse. Vi är cirka 25 personer i gruppen och uppdelade i fyra team.

Mer om rollen
Som Business Analyst har du en central roll i att möjliggöra vår vision om att skapa den bästa kundupplevelsen för våra användare. Du kommer att vara ansvarig för att ta tillvara B2B-verksamhetens behov och omvandla dem till tydliga krav genom att identifiera och dokumentera tekniska lösningar.

Portalen är kopplad till många olika underliggande system och du kommer behöva gå ner på djupet i våra domäner och API:er för att kunna förstå vår komplexa informationsstruktur. Samtidigt är en stor del av affärskraven relaterade till det övre lagret i teknikstacken och du rör dig lika obehindrat i dialogen kring detta. Du är också van vid att testa och verifiera våra framtagna lösningar på en övergripande nivå i nära samarbete med QA-ansvarig och övriga teamet.

I rollen är du en nyckelperson med många kontaktytor. Genom en tydlig och öppen kommunikation med dina stakeholders har du fokus på kontinuerlig dialog och förankring. Vidare är du riktigt vass på att ställa rätt frågor, analysera och utmana för att förstå vår verksamhet, vår arkitektur och kunna supportera dina teamkollegor på bästa sätt.

Du är ett starkt jag men verkar i ett lika starkt lag. Du, ditt coreteam och kollegor som jobbar i andra delar av Tres organisation hjälps alltid åt för att vara vårt bästa. Vi är ett tight team som känner stor stolthet i vårt uppdrag och tillsammans ser vi till att stötta varandra och att ha roligt på jobbet. Hos oss får du bidra med dina kunskaper och erfarenheter!

Du kommer se fram emot att
  • axla en nyckelroll på Tre där du är bryggan mellan B2B och teknik
  • bidra med dina kunskaper och erfarenheter samt även bredda dig inom din roll
  • vara med på vår resa där ny teknik och funktionalitet ständigt levereras
  • vara en del av Sveriges bästa arbetsplatser, enligt Great Place To Work samt att vi är topprankade hos Karriärföretagen av IT-Young Professionals
  • ingå hos Tre Teknik som är stolt samarbetspartner till Women in Tech och Tjejer Kodar samt att vi toppar listan bland kvinnor Tech att välja Tre som en framtida arbetsgivare
Lite mer om dig
För att lyckas i rollen har du flerårig erfarenhet av att jobba i en liknande roll. Din djupa kunskap och starka intresse för teknik och stakeholder management har gjort dig uppskattad hos tidigare arbetsgivare. Du kan snabbt sätta dig in i nya områden och förstå verksamhetens behov av systemstöd. Vidare är du van vid att navigera i en komplex teknisk miljö med både gamla och moderna system. Du har erfarenhet av agil systemutveckling enligt SCRUM och med detta bidrar du väsentligt till hur teamet samarbetar på ett effektivt och trivsamt sätt.

Genom din goda kommunikationsförmåga bygger du stort förtroende när du prestigelöst arbetar tillsammans med dina intressenter för att driva kraven framåt. Med en nära dialog och tydlig förankring bygger du långvariga relationer och du förstår värdet i hur ett tight samarbete bidrar till goda leveranser. Vi har medarbetare av många olika nationaliteter och det är därför en självklarhet att du talar och skriver svenska och engelska obehindrat.

Din ansökan
Vi tar enbart emot ansökningar via denna annons och kommer hålla intervjuer löpande. Personligt brev behövs inte, men vi vill gärna att du svarar på de frågor vi ställt nedan i samband med att du söker. Tillsättning av tjänsten sker enligt överenskommelse.

#LI-PRIORITY
Tre Teknik logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
27 april 2024 (7 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Välkommen till Tre, telekomoperatören som lyckats växa till ett stort, välfungerande företag - utan att tappa den lilla startupens energi. Lite som en punkare som börjat använda cykelhjälm. Vi går till jobbet för att utveckla, bygga och underhålla produkter, system och nät för att ge våra kunder bästa möjliga digitala upplevelse. Tre Technology är unika i sitt slag inom branschen, då vi har alla system och funktioner inhouse. Hos Tre jobbar vi med både svenska och danska mobilnätet och IT-miljö. Vill du vara med? Trevligt!