Hoppa till innehåll
TOPTEMP AB logotyp

Vill du som projektledare hos OneCo forma framtidens gröna energilösningar?

Publiceringsdatum
16 april 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
OneCo söker nu efter en driven och erfaren projektledare inom Kraft och Green Energy som vill ha en central roll i att leda och driva byggnationsprojekt inom energilagring, solenergi och laddinfrastruktur. Hos OneCo får du möjligheten att vara en nyckelspelare i utvecklingen och förbättringen av hållbara energilösningar i Sverige. OneCo har här både en junior och senior projektledarroll att tillstätta.

Som projektledare hos OneCo kommer du att ha det operativa ansvaret för att driva och genomföra projekt inom teknikområdena energilagring, solenergi och laddinfrastruktur. Dina huvudsakliga ansvarsområden inkluderar att planera och övervaka projektets framsteg, hantera projektekonomi, kommunicera med olika intressenter samt säkerställa att projekten genomförs inom uppsatta tidsramar och budgetar.

Vi söker dig som:
  • Har abetat som projektledare inom en eller flera av dessa teknikområden, alternativt inom elkraftbranschen.
  • Är noggrann, självgående och inte räds för att fatta beslut.
  • Besitter goda ledaregenskaper och kan motivera och inspirera ditt team till framgång.
  • Har utmärkta kommunikationsfärdigheter och förmåga att etablera och upprätthålla goda relationer med både interna och externa intressenter.
  • Har B-körkort, är flexibel och har möjlighet att resa i tjänsten vid behov.
  • Plus i kanten om man har koll på grävning av ledningar
Om OneCo:
OneCo arbetar med integrerade tekniktjänster inom kommunikation, energi och IT. De kopplar upp både stad och landsbygd med höghastighetsbredband. Underhåller och bygger mobilnät. Ansluter intelligenta energiavläsare och installerar elbilsladdare. Och ser till att det finns mobil- och WiFi-uppkopplingar överallt där det behövs. De ansluter framtiden!OneCo kan erbjuda dig en tjänst i en expansiv bransch med varierande arbetsuppgifter där du får möjligheten att utvecklas och vara med och påverka. Inom affärsområdet har de en positiv atmosfär och högt i tak med många skratt. Möjlighet att arbeta hemifrån finns.

Ansökan:
Skicka ditt CV och personligt brev till ansokan@toptemp.se eller ansök direkt via vår hemsida.

Vi ser fram emot att höra från dig och diskutera hur du kan bidra till att forma framtidens gröna energilösningar hos OneCo!
TOPTEMP AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
14 juni 2024 (16 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Toptemp befinner sig i en sig i en spännande tillväxtfas och expanderar i Sverige. Vi söker ständigt efter ambitiösa, målriktade och härliga människor till vårt team.

Toptemp ingår i Amesto koncernen, och i nästan 30 år har vi matchat kandidater och företag. I dagsläget har vi bland annat tjänster lediga inom el och montering där vi söker personer med olika typer av kompetens och erfarenhet. Vi välkomnar dig som är allt ifrån utbildad och har lång erfarenhet inom området till dig som är i början av din yrkeskarriär och vill ta klivet ut i arbetslivet.

Varmt välkommen med din ansökan till oss för chansen till att bli en del av Toptempfamiljen!