Hoppa till innehåll
TNG Tech logotyp

Interim Förändringsledare inom Inköp, Solna

Sista ansökningsdag
18 oktober 2024 (10 dagar kvar)
Publiceringsdatum
Idag
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu
Interim Inköpscontroller / verksamhetsutvecklare sökes till vår kund i Solna för att driva utvecklingen av inköpsprocesser

Söker du en nyckelroll som Interim Inköpscontroller/verksamhetsutvecklare där du får driva förändringar inom inköp? I detta konsultuppdrag får du möjlighet att arbeta hos vår kund inom transport- och logistikbranschen i Solna, som just nu genomgår stor förändring. Du kommer att fokusera på att utveckla och dokumentera inköpsprocesser.

I rollen kommer du att samarbeta nära med interna intressenter för att säkerställa hög kvalitet och effektivitet. Din erfarenhet och strategiska förmåga kommer att vara avgörande för att optimera processerna och stödja verksamhetens mål. Detta är en chans att göra skillnad i en organisation som värdesätter engagemang och samarbete.

Är du redo att anta en utmaning och bidra till en framgångsrik inköpsverksamhet? Tveka inte att söka!

Ditt anställningserbjudande

I denna roll får du möjlighet att utveckla och implementera en kostnadseffektiv Source-to-Contract-process (S2C) samt samarbeta med Finansenheten för att förbättra Purchase-to-Pay-processen. Du kommer att säkerställa ett gott samarbete med interna intressenter i en organisation under stor förändring.

Som konsult anställs du av TNG för att lösa våra uppdragsgivares problem, och det finns också möjlighet att arbeta som underkonsult. Vi erbjuder en trygg anställning med kollektivavtal via Unionen, schyssta villkor, rätt lön, försäkringar och friskvårdsbidrag. Du får stöd av din konsultchef för att säkerställa att du får utvecklande uppdrag där din kompetens verkligen kommer till sin rätt. Som underkonsult är det viktigt att du har aktuella försäkringar och F-skattesedel.

Dina arbetsuppgifter

I din roll som interim Inköpscontroller/verksamhetsutvecklare kommer du bland annat att:
  • Rapportera och utveckla nyckeltal internt, främst till inköpschef och ledning.
  • Ha tätt samarbete med alla inköpare, finans och linjechefer.
  • Vara ett stöd i upphandlingar och leverantörsdialoger när det gäller kalkyler och nyckeltal.
  • Vara kravställare på systemstöd och kommunikationsplan inom inköp.
  • Projektleda olika aktiviteter inom inköpsutveckling.
  • Leda avdelningens arbete med riskhantering och internkontroller.
  • Vid behov, vara delaktig i och självständigt driva upphandlingar och förhandlingar inom de olika inköpskategorierna.
Värt att veta

Detta är ett konsultuppdrag med start omgående till och med 2025-06-30. Omfattningen är 100% och din placering är hos vår kund i Solna.

Våra förväntningar

För att trivas och vara framgångsrik som interim Inköpscontroller/verksamhetsutvecklare ser vi att du:
  • Har en högskoleutbildning inom teknik, ekonomi och/eller juridik, eller annan likvärdig akademisk utbildning.
  • Har minst 5 års erfarenhet av att arbeta med utveckling av strategiskt inköp i större bolag eller koncerner.
  • Har god kännedom om affärsjuridik och erfarenhet av att leda organisationsutvecklingsprojekt.
  • Har erfarenhet av att arbeta med O365 och Power BI eller liknande BI-system.
  • Kan kommunicera obehindrat på svenska och engelska.
Det är meriterande om du har erfarenhet av intern och extern revision samt kunskap om verktyg för databashantering och riskanalyser.

Som person är du:
  • Flexibel och självgående, med en stark känsla för service.
  • Analytisk och har förmåga att hantera och tolka mycket information.
  • Strukturerad och duktig på att prioritera uppgifter.
  • Kommunikativ och bra på att samarbeta med andra för att bygga relationer och nå gemensamma mål.
Intresserad?

Detta är ett konsultuppdrag vilket innebär att du kommer att bli anställd av oss på TNG Tech och arbeta som konsult på plats hos vår kund. Vi sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Är du intresserad av tjänsten, ansök snarast! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Vänligen sök via vårt ansökningsformulär då vi inte tar emot ansökningar via email. Du söker enkelt med ditt CV eller LinkedIn-profil, och alltid utan personligt brev. Motivera istället kort i ansökningsformuläret varför du söker jobbet. Du kan sedan följa din ansökan live via hemsidan. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare.
TNG Tech logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
18 oktober 2024 (10 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

TNG Tech: Specialister på fördomsfri och vetenskaplig teknikrekrytering TNG Tech är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag och specialister på vetenskaplig och fördomsfri rekrytering. Vår vision är att se bortom fördomar och vår rekrytering sker fördomsfritt med grund i fakta, vetenskap och metod i fokus. Vi ser till kandidatens framtida arbetsprestation och kompetens, inte enbart CV-historik. Genom anonyma ansökningsprocesser, skräddarsydda arbetspsykologiska screeningtester, Talent Quality Score Cards och en transparent kandidatupplevelse utmanar TNG sina kunder att låta fakta gå före magkänsla, namn, ålder, kön och bakgrund när de rekryterar. Det bidrar till nya medarbetare och talanger, ökad mångfald, bättre lönsamhet och innovation hos våra kundföretag samt nya karriärmöjligheter för jobbsökare. Vi rekryterar ingenjörer och tekniker eller hyr ut konsulter inom tre områden - Engineering, Production och Supply Chain Management. Så här går det till när du söker jobb fördomsfritt: (länk till Youtube) https://www.youtube.com/watch?v=ySMqqigPh10 TNG Tech, är en del av TNG Group AB, och arbetar inom hela tjänstemannaområdet och har också rekryteringsspecialister inom TNG IT Digital samt dotterbolaget Ada Digital. Företaget har kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, och Örebro, samt rekryterar och bemannar åt 400 kunder på 40 andra orter runt om i Sverige. Se alla våra lediga jobb just nu: https://www.tng.se/tech-ingenjor-teknik Läs mer om vår fördomsfria rekryteringsprocess: https://www.tng.se/rekryterings-process Läs mer om TNG Tech här: https://www.tng.se/tech