Hoppa till innehåll
Bravura logotyp

Planning Coordinator till Snickers Workwear / Hultafors Group

Sista ansökningsdag
10 november 2024 (59 dagar kvar)
Publiceringsdatum
11 september 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Har du utbildning eller tidigare erfarenhet inom inköp, logistik eller Supply Chain Management? Är du en driven och nyfiken person som lockas av att bli en del av ett dynamiskt bolag i framfart? Hos Snickers Workwear / Hultafors Group välkomnas du till ett prestigelöst och stöttande team, i en bred roll där du får möjlighet utvecklas. Ansök idag!

Om tjänsten

Det här är ett konsultuppdrag med goda möjligheter till överrekrytering. I den här rollen får du initialt en anställning hos Bravura, och det är uttalat att Snickers Workwear / Hultafors Group har för avsikt att erbjuda dig anställning hos dem på sikt. Detta ger både dig och Snickers Workwear / Hultafors Group en bra möjlighet att lära känna varandra samt utvärdera hur ni trivs med ert samarbete.

Om företaget

Snickers Workwear grundades av hantverkaren Matti Viio år 1975. Han började tillverka hållbara, funktionella och stilrena arbetskläder till hantverkare, allt från arbetsbyxor till verktygsbälten. Det är hans arv som satt grunden för det innovativa arbetssätt Snickers Workwear har idag. År 2007 blev varumärket en del av Hultafors Group vars vision är att skapa och erbjuda professionella hantverkare funktion, säkerhet, skydd och effektivitet i toppklass.

I koncernen ingår även andra premiumvarumärken, bland andra Hultafors som förser hantverkare med handverktyg som tumstockar, hammare och vattenpass, Eripio Wear som utvecklas ambulans och stationskläder, Solid Gear Footwear som skapar säkra skyddsskor, W.Steps som erbjuder säkra och hållbara stegar, och Hellberg Safety som tillverkar både hörselskydd och ansiktsskydd.

Hultafors Group är ett globalt företag som erbjuder en unik portfölj av premiumvarumärken. De konceptutvecklar, designar och framställer produkter och tjänster som förbättrar funktionaliteten, produktiviteten och säkerheten. Hultafors Group består av 16 välkända varumärken med återförsäljare i cirka 70 länder globalt, och finns idag både i Europa och Nordamerika. För Hultafors Group handlar hållbarhet lika mycket om socialt engagemang som miljötänkande. Genom affärstillväxt och ansvarsfullt agerande strävar de efter att ha en positiv inverkan på de människor som påverkas av vår verksamhet samt att minimera vår miljöpåverkan.

Arbetsuppgifter

Som Planning Coordinator hos Snickers Workwear/Hultafors Group kommer du att arbeta i en bred roll med syfte att supportera Planning-teamet med administrativa och koordinerande uppgifter kopplat till varuflödet. Du arbetar bland annat med fakturamatchning, uppdatering av ETA och leveranser, interna ordar samt kampanjkoordinering. Du, tillsammans med ditt team, arbetar med syfte att säkerställa höga servicenivåer och nöjda intressenter i det dagliga arbetet.

Dina arbetsuppgifter innebär att:
* Supportera Supply planning genom att säkerställa uppdaterade leveransdatum för inköpsorder, i strävan om hög servicegrad gentemot era intressenter.
* Supportera SGS planeringsteam i att informera berörda intressenter om eventuella avvikelser från leveransplanen
* Supportera Forecasting & Demand i att säkerställa uppdaterade kampanjplaner, och att berörda varor finns tillgängliga i tid
* Hantera interna ordar för de olika kampanjpaketen och säkerställa tillgänglighet samt andra avgörande faktorer för en lyckad kampanjleverans
* Hantera, kontrollera och bokför leverantörsfakturor, rapportera eventuella avvikelser i relation inleveranser och fakturakontroll
* Koordinera masterdataprocessen för nya produktlanseringar, säkerställ uppdaterad masterdata innan orderläggning
* Delta i datainsamling och analys med syfte att förbättra processer och resultat

Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper

* Eftergymnasial utbildning inom exempelvis logistik, inköp eller Supply Chain och/eller erfarenhet i en likande roll
* God datorvana och grundläggande kunskaper i Officepaketet och Excel
* Goda kunskaper i engelska, i såväl tal som skrift

För att trivas i rollen ser vi att du är nyfiken och motiveras av att söka dig till ny information och lära dig nya saker. Du är driven och gillar att se tydliga resultat av ditt arbete, när ett problem dyker upp agerar du och försöker komma fram till en effektiv lösning så fort som möjligt. Som person är du kommunikativ och framåtlutad, med en fallenhet för att skapa välfungerande samarbeten. Vidare är du duktig på att planera och strukturera din dag med en förmåga att prioritera rätt saker för att hålla tidsramar och deadlines. Ditt arbetssätt präglas av kvalitet, och du är uppmärksam på detaljer och upptäcker sådant som andra ofta missar. Slutligen är du prestigelös och ställer alltid upp för att stötta dina kollegor, oavsett om det ingår inom ramarna för din roll eller inte.

Övrig information

Start: Omgående, med hänsyn till eventuell uppsägningstid.
Plats: Stockholm
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport via mail, info@bravura.se eller telefon 010-171 47 10 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Bravura logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
10 november 2024 (59 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Vi på Bravura jobbar med bemanning och rekrytering. Hos oss finns möjligheter för dig som vill ta nästa steg i karriären. Välkommen att hitta ditt drömjobb genom oss - som konsult eller rekryterad.