Hoppa till innehåll
TNG Group AB logotyp

Konsult / Interim inom Informationssäkerhet

Sista ansökningsdag
09 oktober 2024 (26 dagar kvar)
Publiceringsdatum
10 september 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu
Är du konsult / interim och söker nytt uppdrag inom Informationssäkerhet i Stockholm? Läs då vidare!

Har du tidigare erfarenhet av riskhantering och informationssäkerhet samt har jobbat praktiskt med ledningssystem enligt ISO 27001 eller motsvarande så tror vi att du skulle passa för detta uppdrag!

Uppdraget är under en längre period och förväntas börja så fort som möjligt. Du kommer ha möjlighet att jobba hybrid, där du både kan vara på plats och jobba remote.

Vi erbjuder dig
  • En central roll med ägarskap över ett kritiskt område
  • Varierande arbetsuppgifter med samarbeten som sträcker sig över hela organisationen
  • Både en operativ och strategiskt roll med stora möjligheter att göra viktiga förändringar och påverka säkerhetsarbetet framåt
  • En inkluderande arbetsmiljö där kunskap och erfarenheter delas och där du kan utvecklas tillsammans med andra
Det här gör du hos oss

Som informationssäkerhetsansvarig har du ansvar för att leda och utveckla informationssäkerhetsarbetet, både på kort och lång sikt. Du kommunicerar risker till organisationen och skapar samt upprätthåller policyer och processer som stöder en aktiv balans mellan strategisk planering och operativa åtgärder.

Du kommer att delta i vårt interna informationssäkerhetsforum, där du tillsammans med kollegor från olika avdelningar:
  • Vidareutvecklar vårt ledningssystem för informationssäkerhet enligt kundkrav, interna krav och lagstiftning
  • Prioriterar riskbedömningar och agerar rådgivare för att bidra till lösningsförslag och förbättringar
  • Arbetar med utbildning och rådgivning för att kontinuerligt höja säkerhetsmedvetenheten
  • Stöttar teamet med att svara på frågor och förklara hur vi säkerställer informationssäkerheten.
  • Stöttar vid förvärv, upphandlingar och systemutveckling.
Ditt team och arbetsplats

Du ingår i ett engagerat och kunnigt team, där ni tillsammans kommer jobba både operativt och strategiskt. Vi tillämpar en hybrid arbetsmodell och när du är på plats kommer du jobba i centrala Stockholm.

Mer om dig

Vi söker dig som är konsult / interim med några års erfarenhet av riskhantering och informationssäkerhet, och har praktiskt arbetat med ledningssystem enligt ISO 27001 eller motsvarande. Erfarenhet av projektledning, förändringsarbete och utbildningsinsatser är meriterande, och erfarenhet av dataskyddsfrågor är en fördel.

Vi söker konsulter som är tillgängliga i närtid, men vi ser också att vi kommer ha behov framåt så hör gärna av dig eller gör en ansökan om du också kommer va tillgänglig längre fram. Vi har dig gärna i vårt nätverk för framtida uppdrag!

Så här får vi kontakt

Detta är ett konsultuppdrag där du antingen blir anställd av oss på Ada Digital eller anlitas som underkonsult, beroende på vilken lösning som passar dig bäst. I tillsättningen strävar vi efter att ge dig en transparent, inkluderande och snabbrörlig rekryteringsupplevelse. Och vi vill veta mer om dig och din potential! För att ansöka behöver du inte bifoga några dokument. Skriv istället en kort motivering och bifoga din LinkedIn-profil. Urval kommer sker löpande och uppdraget kan bli tillsatt före sista ansökningsdatum. Är du nyfiken och vill veta mer innan du söker? Hör av dig till ansvarig rekryterare. Vi ser fram emot att få kontakt med dig!
TNG Group AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
09 oktober 2024 (26 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Ada Digital är det modiga rekryteringsföretaget för dig som vill utvecklas i en digital värld! Vi är ett dotterbolag till TNG - specialister inom fördomsfri rekrytering. Rekryteringsupplevelsen fokuserar på dig och din potential. Vi hjälper till att öppna dörrarna till morgondagens bästa arbetsgivare för en karriär inom Tech, UX/Design, Data och Digital Commerce.
Du hittar mer information om oss på Ada Digital på adadigital.se