Hoppa till innehåll
The Place AB logotyp

Extrajobb som kundtjänstmedarbetare

Publiceringsdatum
25 april 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu
Vi söker nu flera kundservicemedarbetare till en av våra uppskattade kunder i Stockholm. Vi söker efter dig som vill arbeta extra minst 2 dagar i veckan löpande under terminerna (cirka 12 tim/veckan) och heltid under sommaren för att stärka upp under deras semesterperiod. Du kommer att tillhöra ett team på ca 20 personer och få en gedigen och bra upplärning av stöttande, kunniga och inspirerande kollegor. Kontoret ligger centralt i Stockholm.

Detta är ett perfekt uppdrag för dig som studerar och som vill ha ett långsiktigt extra jobb. Detta är ett konsultuppdrag på minst 1 år och du blir anställd av oss på The Place men arbetar ute hos kundföretaget.

Under sommaren kommer arbetstiderna att variera måndag - fredag under tiderna 08-20 och helger 08-17. När skolan sedan drar i gång arbetar du vardagar kl.16-20 samt vissa helgdagar 08-17.

Arbetsuppgifter

Som kundservicemedarbetare har du bland annat följande arbetsuppgifter:
 • Besvara inkommande samtal och mejl
 • Felsökning gällande tekniska problem
 • Registrera nya kunder
 • Hantera fakturafrågor
 • Övrig administration
Kvalifikationer

För att passa och lyckas i rollen som kundservicemedarbetare tror vi att du har:
 • Erfarenhet av service
 • Du motiveras av att arbeta med kundservice
 • Du har minst ett år kvar av dina studier
 • Goda kunskaper i svenska och engelska
 • Goda kunskaper i Officepaketet
 • Tidigare arbete i en kundtjänst är meriterande
Personligt

Vi söker dig som har ett genuint intresse för kundservice och trivs med att arbeta i ett högt tempo. Du är en självgående, noggrann och en social teamplayer med känsla för professionellt kundbemötande.

Låter det intressant och något som skulle passa dig? Skicka in din ansökan redan i dag då urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen.

The Place - Sveriges enda Worklife Partner

Låter detta intressant och du fortfarande vill söka jobbet? Bra - du som lyckas knipa platsen blir dessutom en del av The Place! Som medarbetare hos The Place erbjuds du kompetensnätverk, mentorskap och trygga villkor. I The Place har du en Worklife Partner som är intresserad av att följa och utveckla ditt arbetsliv över tid.
The Place AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
25 maj 2024 (5 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

The Place är ett rekryteringsföretag och en Worklife Partner, en plats för våra kunder och kandidater att växa på för att stärka sin affär och karriär. Vi är verksamma inom kompetensområdena Ekonomi, Administration, HR, Logistik, IT och Kommunikation och brinner för att matcha rätt kompetens med rätt företag och att skapa ett positivt arbetsliv för såväl kunder som medarbetare.