Hoppa till innehåll
StudentConsulting logotyp

Studerande Junior redovisningsassistent sökes till sommaren!

Publiceringsdatum
19 april 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu
Genom att kombinera dina teoretiska kunskaper med praktisk erfarenhet kommer du att skaffa dig en konkurrensfördel på arbetsmarknaden och öppna dörrar för framtida karriärmöjligheter. Om du är en driven ekonomistudent har vi tjänsten för just dig!

Information om uppdraget:

Vår kund Stockholms studentbostäder, SSSB, är en stiftelse som grundades 1958 av Stockholms studentkårers centralorganisation (SSCO). Då, precis som idag, arbetar de med visionen - att alla som satsar på sina studier ska ha ett hem att kalla sitt. Stockholms studentbostäder grundades av studenter som ville göra något åt bostadsbristen i Stockholm. Med sina drygt 8500 studentbostäder i Stockholm är de störst i Sverige och fortsätter att bygga fler bostäder - för att de vill ge plats för ännu fler studenter!

Vi söker nu en driven och noggrann redovisningsassistent SSSB’s ekonomiavdelning. Det är för en deltidsanställning med möjlighet till flexibla arbetstider. Du kommer att vara en viktig del i deras team och med arbetsuppgifter i huvudsak inriktat på löpande internationella inbetalningar som ej kan matchas av bank eller ekonomisystem. I rollen kommer du att arbeta i deras fastighetssystem och med hjälp av Excel matcha betalningar till rätt hyresavi. Du kommer även arbeta med leverantörsfakturor och avstämningar av leverantörsreskontra. Arbetet kommer även innefatta Du kommer även ha en del kontakt per telefon och mail med extern part.

Tjänsten är en konsultanställning vilket innebär att du blir anställd av oss på StudentConsulting men arbetar tillsammans med SSSB och rapporterar till SSSB’ ekonomichef. Arbetstiderna är kontorstider på vardagar där du utgår från företagets huvudkontor på Östermalm. Rollen förväntas starta upp i maj/juni på deltid med viss möjlighet till heltid under sommarperioden och fram till nov/dec. Vid övriga frågor eller funderingar är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare.

Detta söker vi:

För att vara aktuell för rollen krävs det att du studerar en eftergymnasial utbildning inom ekonomi. Tjänsten kräver goda kunskaper i Excel samt god datavana. Det är mycket meriterande om du har arbetat med likande arbetsuppgifter sedan tidigare. Som person är du strukturerad, analytisk och har en god förmåga att arbeta självständigt. Vi ser gärna att du är nyfiken och villig att ta dig an utmaningar.

Vidare är du en mycket noggrann person som är driven att lära dig och utvecklas i rollen. Tjänsten kräver flytande tal och skrift i svenska samt engelska. Låter detta som en tjänst för dig? Skicka in din ansökan idag! Vi går löpande igenom urvalet.

Sökord: Ekonomiassistent, Redovisningsassistent, Ekonom, Student, Sommarjobb

Sökord: Ekonomiassistent, Redovisningsassistent, Ekonom, Student, Sommarjobb
StudentConsulting logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
10 maj 2024 (8 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi tillsatt över 20 000 jobb det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.com