Hoppa till innehåll
StudentConsulting logotyp

Student och serviceinriktad som söker ett sommarjobb? Se hit!

Publiceringsdatum
25 april 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu
Är du kommunikativ, social och gillar administration? Vill du arbeta med kundtjänst och vara placerad i Nacka? Då har vi rätt kommande uppdrag för just dig!

Information om uppdraget:

Nu söker vi dig för kunds räkning som vill arbeta som spindel i nätet i en administrativ och kundtjänstfunktion. I rollen som kundtjänst kommer du arbeta med en mindre grupp. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer bestå av:

- Kundtjänst via telefon och mail
- Kontakta kunder vid diverse frågor och oklarheter
- Hantera administrativa uppgifter
- Ordermottagning
-Ha kontakt med extern och intern part

Detta är ett kommande konsultuppdrag vilket innebär att du blir anställd av oss på StudentConsulting och arbetar ute hos kunden som sitter i Nacka. Tjänsten är heltid med start i juli och löper fram till början på augusti med möjlighet till en fortsatt deltidsanställning. Arbetstiderna är vardagar under kontorstider. Ingen möjlighet till flex eller distans finns.

Detta söker vi:

För att vara aktuell för rollen krävs det att du studerar en eftergymnasial utbildning och har minst ett halvår kvar av dina studier. Erfarenhet av likande arbetsuppgifter är mycket meriterande. Vår kund lägger stor vikt på dina personliga egenskaper. Som person är du strukturerad, kommunikativ och trygg i att ta kontakt med andra.

Vi söker dig som vill ha en social och administrativ roll. Du bör ha en relativt god datavana. Du kommunicerar obehindrat på svenska, i tal och skrift.

Låter detta som en tjänst för dig? Ansök redan idag! Urval och intervjuer sker löpande
StudentConsulting logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
28 juni 2024 (7 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi tillsatt över 20 000 jobb det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.com