Hoppa till innehåll
StudentConsulting logotyp

Processoperatör sökes omgående i Älvsjö

Sista ansökningsdag
30 september 2024 (17 dagar kvar)
Publiceringsdatum
09 september 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu
Är du studerande och vill arbeta kvällar i höst? Är du noggrann och har viss erfarenhet inom livsmedelsproduktion. Då har vi tjänsten för dig!

Information om uppdraget:

Vi söker nu en Processoperatör för vår kund i Älvsjö. Arbetet kommer innebära att bemanna en lina som stannar 16.00 och för att sedan rengöra utrustningen noggrant.

Arbetet är förlagt under kvällstid mån-fre kl 16-20 med uppstart omgående och löper under ca en månad. Möjlighet till förlängning finns men är inget som kan garanteras. Detta är ett konsultuppdrag vilket innebär att du kommer vara anställd av StudentConsulting och arbeta hos vår kund som konsult.

Detta söker vi:

För att vara aktuell för tjänsten ser vi att du uppfyller följande krav:
- Du talar och skriver svenska obehindrat.
- Mycket noggrann
- Förstå vad som det innebär att jobba i produktion.
- Bo i närheten av Älvsjö.
-Kunna inkomma med studieintyg alternativ intyga annat arbete på minst 50%.

Skicka in din ansökan redan idag! Vi jobbar med löpande intervjuer och urval och tjänsten tillsätts så snart vi har hittat rätt kandidat.
StudentConsulting logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
30 september 2024 (17 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi tillsatt över 20 000 jobb det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.com