Hoppa till innehåll
StudentConsulting logotyp

Kundtjänstmedarbetare sökes till Stillströms Spånga

Publiceringsdatum
12 juni 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu
Har du en datavana och trivs med att samtala med kunder. Är du ute efter en ny heltidstjänst med start efter sommaren. Se hit!

Information om uppdraget:

Vi är i behov av en engagerad individ för att komplettera Stillströms Industrifärg personalteam. Vi söker dig som vill vara en del av ett engagerat team och arbeta i en spännande arbetsmiljö med härlig gemenskap och möjlighet till personlig utveckling.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer bland annat att inkludera:
- Svara i telefonen och på mail
- Ta emot kundorder, telefon/mail
- Vara behjälplig till säljarna och innepersonalen

Tjänsten är en direktanställning hos kund med start efter sommaren, där SC sköter rekryteringsprocessen som drar igång i augusti. Arbetstiderna är förlagda vardagar kl. 07.00-16.00 där du utgår från företagets kontor i Spånga.

Detta söker vi:

Krav:
- Flytande i svenska och goda kunskaper i engelska
- Datorvana, gärna erfarenhet av olika affärssystem
- Engagerad och serviceinriktad

Om du är intresserad av positionen och tror att du är den vi letar efter, skicka in din ansökan så snart som möjligt då urval och intervjuer sker löpande.
StudentConsulting logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
22 augusti 2024 (33 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi tillsatt över 20 000 jobb det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.com