Hoppa till innehåll
StudentConsulting logotyp

Gymnasielärare i Psykologi 1a och Idrott och Hälsa på 75% sökes!

Publiceringsdatum
29 maj 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu
Widerströmska gymnasiet söker nu en engagerad och inspirerande lärare för att undervisa i Psykologi 1a och Idrott och Hälsa för årskurs 1!

Information om uppdraget:

I rollen som gymnasielärare kommer du att planera och genomföra inspirerande och varierade lektioner i både Psykologi 1a och Idrott och Hälsa, med målet att engagera eleverna och främja deras lärande. Du kommer att bygga och upprätthålla positiva relationer med eleverna, stödja deras akademiska och personliga utveckling samt fungera som mentor och rådgivare.

En viktig del av dina arbetsuppgifter är att kommunicera regelbundet med föräldrar om elevernas framsteg och eventuella behov. Du kommer att delta i föräldramöten och utvecklingssamtal för att säkerställa en god samverkan mellan hem och skola.

Du kommer att bedöma elevernas kunskaper och färdigheter kontinuerligt genom formativa bedömningar, återkoppla och dokumentera deras utveckling. Observera att ingen slutgiltig betygssättning ingår i denna tjänst. Vidare kommer du att skapa och anpassa kursplaner och undervisningsmaterial för att möta kursens mål och elevernas individuella behov och intressen.

Tjänsten är en konsultanställning vilket innebär att du blir anställd av StudentConsulting men jobbar tillsammans med Widerströmska gymnasiet. Tjänsten är på 75% och förväntas starta upp 12e augusti - 21 december med möjlighet till förlängning.

Detta söker vi:

För att lyckas i denna roll ser vi att du är en person som brinner för undervisning och har förmågan att inspirera och motivera unga människor. Du har en god förmåga att skapa struktur och ordning i ditt arbete och trivs i en miljö där samarbete och kommunikation är centrala delar.

Välkommen in med din ansökan idag!
StudentConsulting logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
28 juni 2024 (6 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi tillsatt över 20 000 jobb det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.com