Hoppa till innehåll
StudentConsulting logotyp

Ekonomiassistent på deltid sökes till Life!

Publiceringsdatum
04 juni 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu
Studerar du ekonomi och är ute efter ett meriterande extrajobb? Trivs du i roller där du får utvecklas och ständigt lära dig nya saker? Då har vi en tjänst för dig!

Information om uppdraget:

Life är Nordens ledande hälsokedja med ett brett sortiment av produkter inom hälsa och välbefinnande. Med över 200 butiker i Sverige, Norge och Finland erbjuder Life högkvalitativa kosttillskott, naturlig hudvård och hälsosam mat. Vår mission är att inspirera och vägleda våra kunder till en hälsosam livsstil genom att erbjuda expertis och produkter som främjar välmående. Hos Life möter du kunnig personal som alltid står redo att ge personliga råd och rekommendationer för att hjälpa dig att må bra inifrån och ut.

Som ekonomiassistent hos Life kommer du att vara en del av deras engagerade ekonomiteam och stödja dem i det dagliga arbetet. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer kunna anpassas utifrån vad du själv känner att du vill utvecklas inom och arbeta med, men kan komma att inkludera:

* Hantering av leverantörs- och kundreskontra
* Bokföring och avstämningar
* Fakturering och betalningsuppföljning
* Assistera vid månads- och årsbokslut
* Diverse administrativa uppgifter kopplade till ekonomifunktionen

Tjänsten är en konsultanställning vilket innebär att du blir anställd av oss på StudentConsulting men arbetar tillsammans med Life, med kontor på Dalagatan i centrala Stockholm. Tjänsten är på deltid vid där du förväntas kunna arbeta 1-3 dagar i veckan anpassat efter dina studier, samt med möjlighet till heltid under v.28-32. Tjänsten förväntas starta upp omgående och löpa på till och med hösten, med chans att det förlängs därefter. Vid övriga frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare.

Detta söker vi:

* Studerar ekonomi på högskola eller universitet.
* Är noggrann, strukturerad och har god problemlösningsförmåga.
* Är nyfiken, ambitiös och uppskattar att lära dig nya saker.
* Har god system- och datorvana och enkelt sätter dig in i nya system.
* Är en lagspelare med god kommunikationsförmåga och som kan arbeta självständigt när det behövs.

Låter detta som en tjänst för dig? Ansök redan idag! Urval sker löpande.
StudentConsulting logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
28 juni 2024 (6 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi tillsatt över 20 000 jobb det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.com