Hoppa till innehåll
StudentConsulting logotyp

Auktoriserad Revisor sökes till HQV!

Publiceringsdatum
23 april 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu
Är du auktoriserad revisor som letar efter nästa spännande utmaning? Vi söker just nu en kompetent revisor för att arbeta med vår kund HQV.

Information om uppdraget:

HQV är ett revision-, redovisning- och rådgivningsföretag som alltid strävar efter att hålla hög servicegrad och tillgänglighet. De vill vara en långsiktig samarbetspartner som på olika sätt ska kunna erbjuda de resurser som ett företag/organisation kan komma att behöva i olika situationer. De har en tradition av personligt engagemang och anpassar sina tjänster till kundernas individuella behov. Genom sina kompetenta medarbetare, och genom nära samarbete med olika rådgivare/specialister, kan de dessutom erbjuda rådgivning inom många av de områden som ett företag kommer i kontakt med.

Som auktoriserad revisor kommer du vara en nyckelspelare i HQV’s verksamhet. Du kommer arbeta både självständigt samt tätt tillsammans med övriga kollegor. Tjänsten erbjuder utvecklingsmöjligheter i både kompetens och ansvar. Dina huvudsakliga ansvarsområden inkluderar revision och rådgivning. Vi söker dig som vill utvecklas och ha egna uppdrag. Hos HQV har du möjlighet att bygga din egna kundstock. Kanske har du egna kunder men det är ett krav är att du har utrymme att ta dig an nya uppdrag. Du kommer att få arbeta med en variation av kunder som aktiebolag och ideell verksamhet.

Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att du blir anställd av HQV och vi på StudentConsulting enbart sköter rekryteringsprocessen. Tjänsten är på heltid där kontorstider med flex tillämpas, och planeras starta upp så snart vi funnit rätt kandidat. Vid övriga frågor eller funderingar är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare.

Detta söker vi:

* Auktorisation: Rollen kräver att du är en auktoriserad revisor.
* Kommunikationsfärdigheter: Goda kommunikationsfärdigheter är viktiga för att kunna samarbeta effektivt med klienten och internt team.
* Analytisk förmåga: Stark analytisk förmåga och noggrannhet i arbete för att säkerställa hög kvalitet i revisionen.
* Stresstålighet: Du är van vid att ha många bollar i luften och kan prioritera arbetsuppgifter effektivt.
* Flexibilitet: Du är anpassningsbar för att möta föränderliga krav och situationer.
* Personlig lämplighet: För HQV är det viktigt med rätt person då de är en mindre byrå. De arbetar mot gemensamma mål och värdesätter att du är en lagspelare.

Låter detta som en tjänst för dig? Ansök idag! Urval sker löpande.
StudentConsulting logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
24 maj 2024 (3 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi tillsatt över 20 000 jobb det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.com