Hoppa till innehåll
StudentConsulting logotyp

Administratör med ekonomiinriktning sökes till Kungens Kurva!

Publiceringsdatum
18 juni 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu
Har du studerat ekonomi och har en administrativ ådra? Är du redo för ditt nya steg i karriären hos ett växande bolag? Då har vi rätt tjänst för dig!

Information om uppdraget:

Nu söker LK Scandinavia en administratör med ekonomiinriktning där du kommer att vara spindeln i nätet för deras administrativa funktioner.

Dina huvudsakliga ansvarsområden kommer att innefatta:

- Hantering av telefonsamtal och mailhantering
- Löpande redovisning och fakturering
- Löpande bokföring och hantering av kundreskontra
- Hålla kontinuerlig kundkontakt gällande mjukvarulicenser
- Serviceplanering

Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att StudentConsulting håller i rekryteringsprocessen och att man därefter blir direkt anställd hos vår kund LK Scandinavia. Arbetstiderna är förlagda under kontorstider och du utgår från företagets kontor som är placerat i Kungens Kurva. Vid övriga frågor eller funderingar är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare.

Detta söker vi:

För att vara aktuell för tjänsten krävs det att du har en eftergymnasialexamen inom ekonomi och det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av VISMA eller Fortnox. Vi letar efter en person som trivs med att arbeta i en mångsidig roll och som kan hantera flera uppgifter samtidigt.

Det är även meriterande med tidigare erfarenhet av administrativa arbetsuppgifter, företrädesvis inom tillverkningsbranschen. Det krävs att du är flytande engelska i tal och skrift.

Låter det här som något som hade passat dig? Ta då chansen att ansök om tjänsten redan idag! Urval sker löpande och tjänsten tillsätts så snart vi har hittat rätt kandidat.

Om arbetsgivaren:

LK Scandinavia är ett familjeföretag och har sedan 1980 talet levererat mätutrustningar i Skandinavien och befinner sig i High End segmentet när det kommer till mätning. Idag arbetar de även med marknadens främsta laserskanners och även röntgenutrustningarna på marknaden från Nikon Metrology.

LK Scandinavia är ledande inom mätutrustningar i High End-segmentet och är stolta distributörer av marknadsledande produkter från varumärken som LK Metrology, Nikon Metrology och Applied Precision API. Deras kundfokus sträcker sig från stora fordonstillverkare till småskaliga företag och innefattar både tillverkningsprocesser och laboratoriemiljöer.
StudentConsulting logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
31 juli 2024 (14 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi tillsatt över 20 000 jobb det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.com