Hoppa till innehåll
Skandikon logotyp

.NET systemutvecklare till Skandikon i Stockholm

Publiceringsdatum
30 januari 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu
Utveckla tjänster för det komplexa och föränderliga försäkringsområdet som .NET utvecklare i det branschledande Skandikon!

Skandikon är med sitt moderna systemstöd, expertkompetens och hög servicenivå ledande inom tjänstepensionsförsäkringar. För att uppnå en ännu mer snabbrörlig och effektiviserad verksamhet förflyttar vi oss mot en homogen Microsoftmiljö och ser tillsammans kontinuerligt över teknik, arbetssätt och arkitektur.

Att utveckla lösningar inom vår bransch är komplext och våra utvecklingsteam i Stockholm sitter nära verksamhet och experter inom försäkring. Ihop med riktigt skarpa kollegor utvecklar du nu- och framtidens ledande försäkringsprodukter och blir själv en expert inom området.

Välkommen till ett familjärt bolag där du blir högst delaktig i att forma vårt arbete och din roll som utvecklare!

Vi erbjuder dig

Skandikon är ett bolag i Skandiakoncernen. Detta ger oss unika möjligheter att dra nytta av fördelarna av en stor koncern, men samtidigt behålla snabbrörligheten och den familjära känslan hos ett litet företag. En av dessa fördelar är ett förmånligt anställningserbjudande med bland annat personalbank, ränteförmåner och bonus.

Mer information hittar du här: https://skandikon.se/om-oss/jobba-hos-oss/

Det här gör du hos oss

Vår filosofi är att våra team ska vara självgående och kan sköta sig själva, från kravanalys och arkitektoniska beslut till deploy. Försäkringsbranschen är föränderlig och det speglar vårt arbete!

Du kommer vidareutveckla vårt större huvudsystem och bakomliggande tjänster för administration av tjänstepension med nya beräkningsmoduler och produkter. De nya beräkningsmodulerna byggs i .NET 6 som mikrotjänster, som snart kommer deployas i Azure DevOps. Vi står inför många tekniska satsningar så som bygget av en ny webbplattform och portandet av ett antal webbsajter till modernare teknik för att leverera en bättre och effektivare kundupplevelse.

Ditt team och arbetsplats

Som kollega i vår växande IT-avdelning om 20 personer, ingår du i ett av våra tvärfunktionella produktutvecklingsteam med andra utvecklare, Scrum Master, testare och mjukvaruarkitekter.

Du blir en del av en familjär organisation med erfarna, trevliga och kunniga kollegor som respekterar varandra och har roligt på jobbet. Vi har högt i tak där var och en bidrar utifrån sina erfarenheter i stort och smått. Vi sitter centralt i Stockholm, på Kungsholmen, med gym och restauranger.

Mer om dig

Du trivs i en föränderlig miljö och uppskattar en transparent organisation. Du gillar möjligheten att få vara innovativ och komma med förslag för att göra teamet och produkterna bättre. Vi förbättras ständigt tillsammans och att samarbeta och dela med sig av kunskap för att uppnå gemensamma mål ser du, likt oss, som en naturlig del i ditt arbete.

Vi söker dig som har erfarenhet av .NET-utveckling och som är van att jobba med utvecklingens alla delar, från databas, design, arkitektur, test och vidareutveckling. Tidigare arbete inom försäkringsbranschen är meriterande. Exakta antal år är mindre viktigt, men vi ser gärna att du har hunnit bli självständig i din leverans!

Så här får vi kontakt

I den här rekryteringen har vi valt att samarbeta med Ada Digital som strävar efter en transparent, inkluderande och snabbrörlig rekryteringsupplevelse. Vi vill veta mer om dig och din potential! Du söker tjänsten enkelt och behöver inte bifoga några dokument. Det räcker med en motivering till varför du söker tjänsten och om du saknar CV kan du bifoga din LinkedIn-profil. Följ sedan din ansökan live via vår hemsida. Urvalet sker löpande och tjänsten kan bli tillsatt före sista ansökningsdatum. Är du nyfiken och vill veta mer innan du söker? Hör av dig till ansvarig rekryterare. Vi ser fram emot att få kontakt med dig!

Liknande Jobb

Skandikon logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
04 mars 2024 (6 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Skandikon är ett av Sveriges mest erfarna outsourcingföretag inom pensionsadministration. Skandikon är en oberoende tjänsteleverantör i huvudsak inom den svenska tjänstepensionsmarknaden. Skandikons arbetssätt och verksamhetssystem är helt anpassade för att hantera tillståndspliktig verksamhet. Många av Skandikons uppdragsgivare står under Finansinspektionens tillsyn. Det innebär i praktiken att även Skandikons verksamhet står under denna tillsyn - och hanteras i enlighet med den.