Hoppa till innehåll
Skandia logotyp

Fullstackutvecklare .NET/React Skandia - Stockholm

Publiceringsdatum
20 juni 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu
Är du fullstackutvecklare som letar efter nästa destination, nästa steg, nästa roll? Välkommen till Skandias aktieteam i Stockholm

Bli en del av det energifyllda team Aktie hos Skandiabanken i Stockholm! Här får du som utvecklare chansen att bidra till spännande projekt där du med en fot frontend och en i backend bygger det som möjliggör sömlös, smidig och bästa möjliga aktiehandel för kunderna!

Hos Skandia är kreativitet och initiativtagande viktigt - inte bara får du utveckla spännande och allmännyttiga lösningar, du bidrar även till att människor kan investera och få sina pengar att växa så att de har råd med den där bostaden, den där båten eller kanske den där fantastiska resan som de drömt om!

Vi erbjuder dig
  • Ett kundägt företag där vi har samma intressen som våra kunder. Det innebär till exempel att vi tänker långsiktigt, oavsett om det är bra tider eller tider av osäkerhet.
  • Ett humant och empatiskt ledarskap som värnar om balans mellan privatliv och arbetsliv
  • Uppskattade personalförmåner som försäkringar, ränteförmåner, inklusive förmånliga bolån och billån, subventionerade luncher, gym på kontoret, utökad föräldraersättning
  • Ett centralt beläget kontor på Kungsholmen och möjlighet att arbeta på distans några dagar i veckan.
Det här gör du hos oss

I rollen kommer du att:
  • Utvecklar och underhåller webbapplikationer inom banksektorn, med fokus på både frontend och backend i C# .NET och React.
  • Samarbetar nära Product Owner och kan vid behov stötta upp inom Scrum Master-uppgifter.
  • Bidrar till att lösa tekniska utmaningar och optimera systemens prestanda.
  • Arbetar agilt i en miljö där kontinuerlig förbättring är nyckeln till framgång.
  • Kommunicerar effektivt med kollegor och intressenter för att säkerställa framgångsrika leveranser.
Ditt team och arbetsplats

Som en del av Aktie-teamet på Skandias kontor på Kungsholmen i Stockholm kommer du att arbeta i en modern och trivsam arbetsmiljö där samarbete och öppenhet värderas högt. Inom teamet arbetar du med de senaste verktygen och teknikerna inom .NET och React nära andra kompetenta utvecklare, Product Owners och UX-designers.

På Skandia ges du även möjligheten att aktivt delta i olika initiativ utanför det egna teamet. Tillsammans med andra utvecklare har du chansen att engagera dig i nätverk som aktivt driver fram Skandia-gemensamma arkitektur- och designfrågor.

Mer om dig

Vi söker dig som har en gedigen erfarenhet inom fullstackutveckling inom C# .NET och React, med tyngd i antingen frontend eller backend. Vi ser även att du har erfarenhet av Azure molnmiljö och det är meriterande om du erfarenhet av systemutveckling inom bank- och finanssektorn sedan tidigare.

Du trivs i en agil miljö och har tidigare erfarenhet av att arbeta med Scrum eller SAFe. Du är en initiativtagare som brinner för att leverera högkvalitativ kod och har förmågan att arbeta självständigt såväl som i team. Vidare är du social, utåtriktad och har en stark vilja att kontinuerligt utvecklas inom ditt område.

Så här får vi kontakt

I den här rekryteringen har vi valt att samarbeta med Ada Digital som strävar efter en transparent, inkluderande och snabbrörlig rekryteringsupplevelse. Vi vill veta mer om dig och din potential! Du söker tjänsten enkelt och behöver inte bifoga några dokument. Det räcker med en motivering till varför du söker tjänsten och om du saknar CV kan du bifoga din LinkedIn-profil. Följ sedan din ansökan live via vår hemsida. Urvalet sker löpande och tjänsten kan bli tillsatt före sista ansökningsdatum. Är du nyfiken och vill veta mer innan du söker? Hör av dig till ansvarig rekryterare. Vi ser fram emot att få kontakt med dig!
Skandia logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
20 juli 2024 (4 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Vi är tillräckligt små för att du kan göra skillnad men tillräckligt stora för att du kan växa. Vi är det ledande pensionsbolaget som tar ansvar. Hos oss är engagemang, ansvarstagande och en vilja att utvecklas några av de egenskaper vi värderar högst. Vi tror att samarbete tar oss längre än vad någon enskild person kan göra. Vi erbjuder tjänstepension med förebyggande hälsoförsäkring för att våra kunder ska kunna bygga grunden till en trygg pension och vara friska på vägen dit. Vi erbjuder också bolån och sparande samt förenklar sparandet för våra kunder genom vår rådgivning. Av våra närmare 2 miljoner kunder är 1,4 miljoner också våra ägare. Det är deras behov och intressen som vi tar tillvara i utvecklingen av Skandia. Vi sitter inte inne med alla svaren, det är därför vi behöver din hjälp att lösa morgondagens utmaningar. Ditt bidrag kommer att märkas!