Hoppa till innehåll
Securitas logotyp

Operatör natt till Larmcentralen i Stockholm

Sista ansökningsdag
11 november 2024 (60 dagar kvar)
Publiceringsdatum
Idag
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu

Är du på jakt efter ett jobb där du får jobba för ett tryggare samhälle? Vi på Securitas letar just nu efter dig som vill vara den första kontakten man får med oss när larmet går. Om du är en serviceinriktad person, som är ute efter en föränderlig vardag, då är detta jobb för dig! Läs mer om rollen här nedan.

Som larmoperatör arbetar du i vår larmcentral där du tar emot och hanterar larm från företag och privatbostäder. Du har en väldigt viktig roll du då kommer ha den första kontakten med våra kunder, väktare, larminstallatörer, polis och andra myndigheter.

Du kommer till exempel att:

  • Hantera och ta emot larm via vårt hanteringssystem samt telefon
  • Förmedla och hantera kontakt med polis, brandkår, väktare eller entreprenörer för åtgärdsservice.

Tjänsten passar dig som trivs i en roll där du är i kontakt med andra och får göra skillnad på riktigt. Vi på Securitas delar alla samma driv när det kommer till att finnas där för människor och skapa ett tryggare samhälle. I denna roll får du chans att bidra till detta arbete, genom att vara den första personen som tar kontakt när behov finns.

Vi är trygghet. Vi är Securitas.


Kvalifikationer

Krav

  • Du har godkända betyg i svenska och engelska från första året i gymnasiet

Du kommer att använda datorn som ditt främsta verktyg så vi ser gärna att du som söker har en god datorvana sedan tidigare. Det är meriterande om du arbetat natt tidigare.

Som person tror vi att du är en serviceinriktad, lugn och organiserad person som kan hantera periodvis högt arbetstempo. Vi ser gärna att du som söker har ett stort intresse för teknik och har lätt att förstå instruktioner.

Då du kommer att ha ett stort ansvar i din roll, men samtidigt jobba väldigt nära såväl kunder som kollegor, tror vi att du har lätt att jobba både självständigt men också i team. Att ta ansvar kommer naturligt för dig - du är helt enkelt en ärlig, hjälpsam och vaksam person som får människor omkring dig att känna sig trygga.


Ytterligare information

Vi tar endast emot ansökningar via vårt rekryteringsverktyg. Har du frågor kring rollen är du välkommen att höra av dig till kontaktperson Martin Levin på martin.levin@securitas.se

  • Tjänsten är på heltid med tillträde enligt överenskommelse. Vi tillämpar 6 mån provanställning.
  • Arbetstiden kommer att förläggas till nattetid. Tidigare erfarenhet ifrån nattarbete är således meriterande. Semesterspridning ingår i ditt schema. 
  • Vi arbetar med urvalstester
  • Vi kommunicerar i första hand via mail
  • Sista ansökningsdag är 2024-10-06

För anställning inom Securitas Sverige AB krävs det att du har godkända betyg från gymnasiet i svenska och engelska samt blir godkänd av Länsstyrelsen för anställning i auktoriserat bevakningsföretag enligt Lag (1974:191) om bevakningsföretag (den ansökan görs av Securitas). Beroende på befattning kan även säkerhetsprövning enligt Säkerhetsskyddslag (2018:585) bli aktuell. För att utreda och bedöma om du uppfyller kraven för att bli godkänd enligt respektive författning sker en bakgrundskontroll. Bedömningen avser laglydnad, lämplighet, pålitlighet, lojalitet samt eventuella sårbarheter. Uppgifter som inhämtas kan ex. komma från dig själv, öppna källor eller myndigheter. Vi tillämpar en helhetsbedömning vid prövning av lämplighet för respektive befattning.

Lön och anställningsförhållanden baseras på kollektivavtal mellan arbetsgivarorganisationen Säkerhetsföretagen och Svenska Transportarbetareförbundet.

Mer info om Securitas som arbetsgivare och hur det är att jobba hos oss hittar du på securitas.se

Securitas logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
11 november 2024 (60 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Securitas har en viktig roll i samhället och förvaltar ett av Sveriges viktigaste uppdrag - att skydda och hjälpa människor att känna sig trygga. Nu har du chansen att bli en del av Sveriges största säkerhetsföretag. Oavsett om du vill jobba mycket eller lite, dag eller natt så behöver vi bli fler.

Som landets största arbetsgivare i vår bransch kan vi erbjuda dig utvecklingsmöjligheter och variation som få andra företag kan. Vi strävar efter ett enhetligt ledarskap med balans mellan förväntningar och förutsättningar. Du tar hand om människors säkerhet - Securitas tar hand om dig.