Hoppa till innehåll
Samuelsen Nätverk logotyp

Säljande medlemsrådgivare sökes! – Är du motiverad, driven och har erfarenhet av försäljning?

Sista ansökningsdag
01 november 2024 (4 dagar kvar)
Publiceringsdatum
18 oktober 2024
Antal tjänster
2
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Vi söker dig som har erfarenhet inom försäljning och som är van att sälja över telefon. Om du är en engagerad och målinriktad person som älskar att skapa resultat, då vill vi höra från dig! Som säljande medlemsrådgivare hos oss får du chansen att arbeta i ett team som delar din passion för försäljning och som ger dig möjligheten att växa och utvecklas vidare i din karriär.

Samuelsen Nätverk är en ledande arrangör av professionella branschnätverk inom en rad olika områden. Vi driver flera nätverksgrupper som fokuserar på olika sakpolitiska områden. Medlemmarna i de olika nätverken består av chefer och nyckelaktörer från offentliga institutioner och myndigheter, privata företag, samt intresse-och branschorganisationer.

Vem är du?
  • Du är entusiastisk och älskar att arbeta med människor.
  • Du brinner för försäljning och drivs av att nå högt satta mål.
  • Du är inte rädd för att lyfta luren och kan prata med alla sorters människor.
  • Du är social, gillar att nätverka och har ett gott öga för att skapa relationer.
  • Du har minst 2 års erfarenhet inom försäljning, gärna över telefon.
Vad erbjuder vi?
  • En dynamisk och inspirerande arbetsmiljö med ett team av likasinnade kollegor.
  • Möjlighet till personlig och professionell utveckling inom försäljning.
  • Attraktivt lönesystem med både grundlön och provisionstrappa utan tak.
  • Ett engagerat team som stöttar dig och där vi firar framgångar tillsammans.
Som en del av Samuelsen får du en arbetsplats centralt i Stockholm på Vasagatan. Vi är för närvarande 5 heltidsanställda och 7 studenter. Så du blir en del av en ung och dynamisk miljö där vi lägger en stor vikt vid det sociala. På kontoret ingår det frukost två dagar i veckan, vi har även regelbundna AWs, middagar och liknande.

Vill du bli en del av vårt team och ta steget mot en spännande karriär inom försäljning?

Skicka din ansökan bestående av personligt brev och CV till vår team leader på jy@samu.nu. Vi har intervjuer löpande och anställer med uppstart så fort som möjligt så vänta inte med att skicka din ansökan! Vi stänger jobbannonsen när vi har hittat rätt kandidat.

Läs även gärna mer om Samuelsen Nätverk på vår hemsida: www.samu.nu.
Samuelsen Nätverk logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
01 november 2024 (4 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi har specialiserat oss i att matcha de mest tonangivande aktörerna, de största experterna och viktigaste intressenterna med våra nätverksmedlemmar. Nätverket sätter ramen för kunskapsutbyte, inspiration och professionellt relationsbyggande.

Samuelsen Nätverk är politiskt och ekonomiskt oberoende och vår enda agenda är att erbjuda våra medlemmar professionella nätverk, som stärker medlemmarnas kompetenser och skapar värdefulla professionella relationer. Sedan Samuelsen grundades i Danmark 2001 har vi erbjudit tusentals nätverksmedlemmar insikt, inspiration, inflytande och professionellt relationsbyggande.