Hoppa till innehåll
Rexel Sverige AB logotyp

Rexel söker National Key Account inom Infra

Publiceringsdatum
29 april 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu
Brinner du för relationsskapande försäljning och vill vara med och bygga ut Sveriges infrastruktur inom energi

Rexel är en av världens största energiteknikleverantörer med verksamhet i mer än 20 länder. Vi tror på att bidra med vår positiva energi i allt vi gör. Varje dag guidar vi våra kunder genom utmaningarna i deras arbete för att göra installationer, infrastrukturer och fastigheter mer bekväma, säkra och energieffektiva. Vi kopplar samman och distribuerar morgondagens hållbara elektriska värld. Vårt sätt att bidra till det är genom elektrifiering. Man kan kalla oss för Energiteknikskräddare!

Rollen som National Key Account

Som NKA ansvarar du för och driver säljprocessen mot energiteknikentreprenörer samt lokala och regionala kunder inom Infra. Du kommer in i en spännande fas hos Rexel där du är med och bygger och utvecklar området tillsammans med vårt INFRA-team. Du arbetar på ett värdeskapande sätt för optimal kundnytta, lönsamhet och kontinuitet. Ditt arbete består av att bearbeta nya och existerande kunder inom segmentet Infra. Vi säkerställer att våra kunder har tillgång till de produkter och tjänster som krävs för nybyggnation och underhåll av sveriges infrastrukturella delar inom el, telecom samt belysning.

Infra-teamet är verksamma inom alla delar som berör energiomställningen i samhället såsom telecom, väg och järnväg, energilagring, laddlösningar, sol samt belysning. Ditt arbetsfält är regionalt och innebär en del resor. Inom teamet hjälps vi åt med de rikstäckande kunderna och ansvarar för bearbetningen av entreprenörerna inom detta område. Då vi har ett rikstäckande filialnät över hela Sverige så placeras du vid det Rexel-kontor som ligger närmast din bostadsort.

Vem är du?

Du är resultatorienterad, affärsmässig och strukturerad. För att lyckas i den här tjänsten är du van att arbeta självständigt och har en hög grad av självledarskap och vilja att utveckla både dig själv, men även dina affärer och kollegor. Som person är du nyfiken, ödmjuk, ansvarstagande och engagerad. Det är viktigt att du är utåtriktad och trivs med att utveckla goda relationer såväl internt som externt. Vi ser att du är orädd och prestigelös och gillar att vara med och "bygga". Svenska och engelska är ett krav i tal och skrift. Är du verksam inom något av våra tekniska områden som berör energiomställningen i samhället är detta en fördel.

Vad vi erbjuder

Tjänsten är en heltidstjänst med 6 månaders provanställning. Du arbetar endast på vardagar och vi har kollektivavtal. Hälsa och välmående hos våra medarbetare är viktigt för oss, därför erbjuds alla ett årligt friskvårdsbidrag och vi har en partner för företagshälsovård. Vi genomför även olika friskvårdssatsningar, nyligen hade vi en hel månad full av aktiviteter. Flera gånger om året genomför vi vår egen medarbetarundersökning 'Our Voice' där alla medarbetare ges möjlighet att uttrycka sina åsikter inom en rad områden som ledarskap och arbetsmiljö. Utveckling är nödvändigt i vår bransch och något vi brinner för. Genom vår 'Rexel Academy' och andra utbildningssatsningar får alla medarbetare kontinuerlig kompetensutveckling.

Hör av dig till oss!

Är du lika nyfiken på oss som vi är på dig? Intervjuer sker löpande vilket innebär att tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Vill du veta mer om rollen eller om Rexel är du varmt välkommen att slå en signal till Daniel Persson på 070-399 69 46 eller Roger Larsson på 070-5456754.

Övrigt

Tillträde: Snarast enligt ö.k.
Lön: Efter överenskommelse
Arbetstid: Heltid
Placeringsort: På något av våra kontor i Sverige

Inom Rexel strävar vi efter en så jämn könsfördelning som möjligt varför vi gärna ser kvinnliga sökanden till denna tjänst.

Om Rexel
Rexel är en av världens största energiteknikleverantörer med verksamhet i mer än 20 länder. Vi tror på att bidra med vår positiva energi i allt vi gör och varje dag guidar vi våra kunder genom utmaningarna i deras arbete för att göra installationer, infrastrukturer och fastigheter mer bekväma, säkra och energieffektiva. Vi kopplar samman och distribuerar morgondagens hållbara elektriska värld. Idag. Läs mer om Rexel på rexel.se och hur det är att jobba hos oss här.

Rexel. Electrifying solutions that make a sustainable future possible.

Inför rekryteringsarbetet har Rexel Sverige AB noggrant tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.
Rexel Sverige AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
28 maj 2024 (6 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Rexel är en av världens största elgrossistkoncerner med verksamhet i 25 länder, vi har 24 000 anställda och omsatte 12,6 miljarder euro 2020. Rexel Sverige har en stark position på elmarknaden och erbjuder elmaterial och tjänster för alla typer av applikationer. Med vårt varumärke Rexolution bidrar vi till energieffektiva och hållbara affärer inom framför allt infrastruktur för elfordon, solenergi och teknik för lagring av el. Vi är drygt 700 medarbetare på knappt 60 platser. Vi har gjort ett aktivt val att ta täten inom förnybar energi och hållbara lösningar som energieffektiviserar Sverige. Se gärna vår film om hur det är att jobba hos oss!

Läs mer om Rexel på rexel.se