Hoppa till innehåll
Ragn-Sells Recycling AB logotyp

Rörinspektör (Miljöarbetare)

Publiceringsdatum
24 april 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu
Vill du kunna göra skillnad genom ditt dagliga arbete? Som medarbetare på Ragn-Sells gör du det, oavsett roll inom företaget. Vårt arbete bidrar nämligen till ett bättre samhälle och en bättre miljö. Dessutom verkar vi inom en spännande framtidsbransch där vår gedigna historia och stora kunnande är en enorm styrka. Som företag vill vi vara ett bevis på att omsorg om jorden och bra affärer går hand i hand.

Ragn-Sells Recycling Stockholm söker nu dig som vill jobba som Rörinspektör (Miljöarbetare) och arbeta med att inspektera och dokumentera ledningsnäten.

Vad vi erbjuder dig
 • Arbete inom en av Sveriges viktigaste branscher
 • En trevlig arbetsplats med bra och kompetenta kollegor
 • Anställningsvillkor med marknadsanpassade löner, kollektivavtal, pension, utvecklingsmöjligheter, friskvårdsbidrag osv.
 • Kompetensutvecklingsmöjligheter genom vår egen Akademi.
Dina arbetsuppgifter

Bli en del av vårt team inom vatten och avfall, där vi tar hand om allt från högtryckspolning till slamsugning och stamrensning. Din huvudsakliga uppgift blir att granska och filma kundernas markförlagda ledningsnät samt att utföra slutbesiktningar och göra statuskontroller på ledningsnäten. Dessutom hjälper du till med att planera för underhållsarbeten och hålla kunderna informerade om eventuella åtgärder. Gör gemensam sak med oss och låt oss tillsammans se till att hålla stadens vatten- och avfallssystem i toppskick.

Grundkrav
 • C-behörighet
 • Utbildad inom STVF (Mark)
 • Har giltigt yrkeskompetensbevis (YKB)
 • Har gått utbildningarna 'Arbete på väg', 'Fallskydd' samt 'Slutna Utrymmen'
 • Svenska i tal och skrift
Meriterande
 • Utbildad inom STVF (Fastighet)
 • Tidigare erfarenhet av VA/FA uppdrag
Du är certifierad rörinspektör enligt gällande krav fastställda av STVF, (Sveriges TV-inspektionsföretag). Likaså har du god datavana och förmåga att tolka och dokumentera ledningsnätet (lednings-ritningar).

För att lyckas med arbetet är det viktigt att du är serviceinriktad, ansvarstagande, självgående och har god samarbetsförmåga.

Ansökan

Tjänsteställe: Stockholm (Länna)

Heltid 40tim/vecka, måndag-fredag

Tillsvidareanställning på heltid med sex månaders provanställning.

För att söka tjänsten, klicka på knappen "Ansök" och registrera ditt CV. Urval sker löpande, så vi uppskattar om du skickar in din ansökan så snart som möjligt, senast den 2024-05-31

Vi ser fram emot att välkomna dig till vårt team och ser gärna ett snabbt startdatum.
Ragn-Sells Recycling AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
31 maj 2024 (9 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Ragn-Sells är ett av Sveriges främsta kompetensföretag inom återvinning och miljö. Vi samlar in, behandlar och återvinner avfall och restprodukter från näringsliv, organisationer och hushåll över hela Sverige. Våra erfarna och professionella medarbetare tror på enkla lösningar, ansvarstagande, helhetssyn och framåtanda. Vi är drygt 1600 medarbetare i Sverige. Ragn-Sells koncernen finns dessutom i Norge, Danmark och Estland. Totalt är vi ca 2500 personer i hela koncernen och 2022 omsatte koncernen ca 8,7 miljarder SEK.