Hoppa till innehåll
Perific Technologies AB logotyp

Supportmedarbetare

Publiceringsdatum
21 augusti 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Kontaktperson
Emma Svensson
Email
Telefon
Om Perific:

Perific siktar på att vara spindeln i nätet mellan olika effektförbrukare. Idag jobbar vi främst med laddboxar, men vi håller nu på att expandera vårt erbjudande till att även omfatta värmepumpar. Vi strävar efter att skapa värde för våra kunder genom kvalitet, kreativitet och engagemang. Hos oss arbetar ett passionerat team som alltid söker nya utmaningar och möjligheter att växa.
Vi sitter i fräscha kontor med öppet kontorslandskap i Kista och arbetar med bland annat utveckling (mjuk- och hårdvara), produktion, försäljning och support.

Arbetsbeskrivning:

Vi söker nu en driven supportmedarbetare som kommer att besvara och avhjälpa våra kunder via mail och telefon. Andra uppgifter inkluderar att felsöka och dokumentera reklamationer. Tjänster innefattar även att vara behjälplig vid mässor och utbildningar.

För att vara aktuell för den här tjänsten krävs det att du är ansvarstagande och serviceinriktad som person. Du tar ansvar för ditt arbete, håller det som du lovar till kunder och brinner för att göra det där lilla extra. Du bör dessutom vara strukturerad i ditt arbete och vilja bidra med dina kunskaper och erfarenheter till företaget. Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet i denna rekryteringsprocess.

Din bakgrund:

Vi tror att du kan komma från ett antal olika bakgrunder men oavsett vilken har du ett stort intresse av teknik och gärna elbilar, elbilsladdning och effektstyrning.

Rollen kräver datavana för att kunna hantera våra interna system vid felsökning och hantering av ärenden i ärendehanteringssystem.

Vi tror också att det är en stor fördel om man har minst grundläggande kunskaper om el och exempelvis vet skillnaden mellan energi och effekt.
Alternativt att du tidigare har arbetat som elinstallatör.

Vi ser gärna att du har:
  • Grundläggande el-kunskaper (antingen från att vara elektriker/installatör, hobby fixare inom el eller kanske från jobb inom bygghandel eller dylikt)
  • B-körkort
  • Teknikintresse
  • Svenska och engelska i tal och skrift, meriterade språk finska och tyska.
Urvalet sker löpande och vi kan komma att avsluta rekryteringen redan innan sista ansökningsdag 2024-08-31.
Frågor om tjänsterna och ansökningar skickas till: emma.svensson@perific.com, 070 149 53 83
Perific Technologies AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
31 augusti 2024 (9 dagar kvar)

Om arbetsgivaren