Vi söker ni engagerade och aktiva assistenter till våra kunder i Stockholm

Vi söker ni engagerade och aktiva assistenter till våra kunder i Stockholm

Tjänstebeskrivning & erbjudande


Vi söker nu självständiga, ansvarstagande, påhittiga och äventyrliga personliga assistenter till en av våra kunder.
För att passa in i jobbet som personlig assistent på den här arbetsplatsen krävs att har förmågan att vara lyhörd och inkännande. Vågar hitta nya lösningar och komma med idéer. Är självgående och vill ha ett meningsfullt och roligt jobb där du kan göra vardagen bättre för en annan person varje dag. Du behöver vara ordningsam, ansvarsfull, ha en positiv inställning. Du är flexibel och lösningsorienterad och har ett gott omdöme.

Många av våra kunder älskar att vara aktiva och hittar ofta på saker att göra, så det är viktigt att du som personlig assistent gillar att hänga med på aktiviteter.

Våra glada sociala ungdomar behöver hjälp med allt i sin vardag. Har du tidigare erfarenhet av olika diagnoser tex epilepsi eller sondmatning så är det en fördel men inget krav.

Arbetspassen kan vara förlagda över hela dygnet och helger och du behöver kunna arbeta alla pass.

Lön enligt avtal, kollektivavtal Kommunal/Almega Vårdföretagarna.
Företagspresentation
Vi på Team Aron Assistans hjälper våra kunder att få möjlighet att prova på olika idrotter och ser till att assistenter och kunder får komma i kontakt med föreningar och idrottsklubbar som skulle kunna vara av intresse. Genom vårt nätverk inom idrotten och via samarbeten med föreningar och idrottsklubbar kan vi uppfylla våra kunders önskan att gå på exempelvis fotbollsmatcher eller andra idrottsrelaterade evenemang. Finns önskan att efter matchen hälsa på laget eller sin favoritstjärna finns det goda chanser att vi kan ordna även detta.

Team Aron Assistans - assistansbolaget för dig som vill vara aktiv och älskar idrott


Om PerformIQMer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Hälsa & Sjukvård, Vård & Omsorg
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.performiq.se/
Sista ansökningsdag 3 feb 2023 (3 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

PerformIQ är ett bemannings- och rekryteringsföretag som tror att de bästa jobbkandidaterna i Sverige har varit aktiva inom en idrott. Alla vi anlitar från receptionister till toppledare, har jobbat stenhårt för att nå ett sportsligt mål. Antingen på elitnivå eller på hobbybasis. Åratal av dedikation till en idrott gör något med en människa. Vi kallar det den tysta skolan.

Svett, slit och ändlösa timmar i träningshallen resulterar i kvaliteter våra uppdragsgivare tycker om. Som att komma i tid, vara motiverade varje morgon och ha en stark vilja att vinna.