Hoppa till innehåll
PerformIQ logotyp

Personliga Assistenter sökes - Sommarvikarier

Publiceringsdatum
23 maj 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu
Tjänstebeskrivning & erbjudande


Vi söker nu självständiga, ansvarstagande, påhittiga och äventyrliga personliga assistenter till flera av våra kunder under sommaren.
För att passa in i jobbet som personlig assistent på arbetsplatsen krävs att man har förmågan att vara lyhörd och inkännande, att våga hitta nya lösningar och komma med idéer. Att man är självgående och vill ha ett meningsfullt och roligt jobb där du kan göra vardagen bättre för en annan person varje dag. Du behöver vara ordningsam, ansvarsfull, ha en positiv inställning. Du behöver också vara flexibel och lösningsorienterad och ha ett gott omdöme.

Många av våra kunder älskar att vara aktiva och hittar ofta på saker att göra, så det är viktigt att du som personlig assistent gillar att hänga med på aktiviteter.

Våra glada sociala ungdomar behöver hjälp med allt i sin vardag. Har du tidigare erfarenhet av olika diagnoser tex epilepsi, MS, autism eller sondmatning så är det en fördel men inget krav.

Arbetspassen kan vara förlagda över hela dygnet och helger och du behöver kunna arbeta alla pass.

Lön enligt avtal, kollektivavtal Kommunal/Almega Vårdföretagarna.
Företagspresentation
Vi på Team Aron Assistans hjälper våra kunder att få möjlighet att prova på olika idrotter och ser till att assistenter och kunder får komma i kontakt med föreningar och idrottsklubbar som skulle kunna vara av intresse. Genom vårt nätverk inom idrotten och via samarbeten med föreningar och idrottsklubbar kan vi uppfylla våra kunders önskan att gå på exempelvis fotbollsmatcher eller andra idrottsrelaterade evenemang. Finns önskan att efter matchen hälsa på laget eller sin favoritstjärna finns det goda chanser att vi kan ordna även detta.

Team Aron Assistans - assistansbolaget för dig som vill vara aktiv och älskar idrott


Om PerformIQPerformIQ logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
15 juni 2024 (21 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

PerformIQ är ett bemannings- och rekryteringsföretag som tror att de bästa jobbkandidaterna i Sverige har varit aktiva inom en idrott. Alla vi anlitar från receptionister till toppledare, har jobbat stenhårt för att nå ett sportsligt mål. Antingen på elitnivå eller på hobbybasis. Åratal av dedikation till en idrott gör något med en människa. Vi kallar det den tysta skolan.

Svett, slit och ändlösa timmar i träningshallen resulterar i kvaliteter våra uppdragsgivare tycker om. Som att komma i tid, vara motiverade varje morgon och ha en stark vilja att vinna.