Hoppa till innehåll
PerformIQ logotyp

Nordic B2B Produktchef – MX

Sista ansökningsdag
30 oktober 2024 (4 dagar kvar)
Publiceringsdatum
25 oktober 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu
Tjänstebeskrivning & erbjudande
Hjälp oss skapa det som verkar omöjligt!

På Samsung är vi driva av en oförtröttlig passion för excellens och en stark vilja att utveckla de bästa produkterna och tjänsterna på marknaden.
I dagens snabba globala ekonomi är förändring konstant och innovation avgörande för en företags överlevnad. I 80 år har vi siktat mot framtiden, förutsett marknadsbehov och -krav för att styra vårt företag mot långsiktig framgång. Som B2B Produktchef kommer du att spela en central roll i att säkerställa att vi fortsätter att ligga i framkant och berika våra kunders liv.


Rollens Syfte
Led utvecklingen och genomförandet av B2B produktstrategin för Samsungs MX-portfölj på den nordiska marknaden. Ditt fokus ligger på att öka marknadsandelen och driva försäljningstillväxt genom att vägleda lokala B2B-försäljningsteam och optimera produktlösningar inom mobiltelefoner, surfplattor, datorer, wearables och tillbehör.

Nyckelansvar
* B2B Produktstrategi: Utveckla och implementera den nordiska B2B produktstrategin för MX, med fokus på marknadstrender och affärsbehov.
* Strategiskt Ledarskap: Ta ansvar för strategin kring B2B-lösningar för att positionera Samsung som en ledare inom B2B-sektorn i de nordiska länderna.
* Maximering av Försäljning: Samarbeta med lokala försäljningsteam för att skapa prisstrategier och investeringsplaner som driver intäktsökning.
* Analys och Uppföljning: Kontinuerligt analysera försäljningsresultat och dela insikter och åtgärder med organisationen.
* Produktinnovation: Identifiera nya produktmöjligheter och vägleda implementeringen av lösningar som möter föränderliga affärskrav.


Vad gör denna roll spännande?
Detta är en högst påverkan roll med regionalt ansvar för Samsungs omfattande B2B MX produktutbud. Du kommer direkt att påverka strategin, arbeta med banbrytande teknik och spela en avgörande roll i Samsungs framgång inom B2B. Du får möjlighet att leda strategiska produktinitiativ, samarbeta med tvärfunktionella team och forma framtiden för B2B-erbjudanden på den nordiska marknaden.


Personprofil
Kärnkompetenser
* Strategiskt och Analytiskt Tänkande: Förmåga att tänka kritiskt och analytiskt, driva innovativa lösningar på komplexa affärsutmaningar.
* Samarbetsledarskap: Dokumenterad erfarenhet av att arbeta effektivt med tvärfunktionella team och seniora intressenter för att säkerställa samordning och gemensamma mål.
* Resultatinriktad: Starka organisatoriska färdigheter med förmåga att planera, prioritera och genomföra initiativ för att leverera exceptionella resultat.

Önskade Färdigheter och Erfarenhet
* Kandidatexamen inom IT, ekonomi eller relaterade områden.
* 3-5 års erfarenhet av B2B-försäljning eller strategi, helst i den nordiska regionen.
* God förståelse för den nordiska B2B-marknaden och erfarenhet av samarbete med seniora intressenter.
* Flytande engelska är ett krav; svenska kunskaper är en fördel men inte ett krav.

Gå med oss i att forma framtiden för B2B-landskapet på Samsung!


Övrigt
Start: Omgående, enligt överenskommelse
Omfattning: Heltid, konsultlösning med stor möjlighet till övertag av kund
Arbetstid: Kontorstid
Plats: Kista/Stockholm

PerformIQ - rekrytering av personal med egenskaper från idrott/föreningsliv, är vår samarbetspartner och vi hänvisar eventuella frågor om tjänsten till Rekryteringskonsult Jannica Skärvinge på, jannica.skarvinge@performiq.se. Skicka in din ansökan redan idag då intervjuer sker löpande. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Välkommen med din ansökan!

PerformIQ logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
30 oktober 2024 (4 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

PerformIQ är ett bemannings- och rekryteringsföretag som tror att de bästa jobbkandidaterna i Sverige har varit aktiva inom en idrott. Alla vi anlitar från receptionister till toppledare, har jobbat stenhårt för att nå ett sportsligt mål. Antingen på elitnivå eller på hobbybasis. Åratal av dedikation till en idrott gör något med en människa. Vi kallar det den tysta skolan.

Svett, slit och ändlösa timmar i träningshallen resulterar i kvaliteter våra uppdragsgivare tycker om. Som att komma i tid, vara motiverade varje morgon och ha en stark vilja att vinna.