Hoppa till innehåll
PerformIQ logotyp

Ekonomiassistent till kund i Stockholm!

Sista ansökningsdag
08 november 2024 (29 dagar kvar)
Publiceringsdatum
Idag
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu
Tjänstebeskrivning & erbjudande
Är du strukturerad, noggrann och har tidigare erfarenhet inom ekonomi? Har du en bra samarbetsförmåga och tycker om att arbeta i team? Står du mellan två jobb och är ute efter ett kortare uppdrag? Då kan du vara den personen som passar till tjänsten som Ekonomiassistent till vår kund i Stockholm! I rollen som Ekonomiassistent kommer du som en del i reskontra teamet ansvara för leverantörsreskontra, kundreskontra och betalningar för koncernens bolag. Det är ett tjugotal bolag, varav sex av dem är utländska filialer. ?

Personprofil
Vi söker dig som har en utbildning inom ekonomi med goda redovisningskunskaper. Du har erfarenhet av ekonomiarbetet med en god förståelse för de ekonomiska flödena på en ekonomiavdelning. Vi ser att du har god erfarenhet av att arbeta med både kund och leverantörsreskontra, från ax till limpa. Du har mycket god kommunikativ förmåga och kan uttrycka dig väl på svenska och engelska. ? För att lyckas i den här rollen behöver du ha ett strukturerat arbetssätt och ett noggrant öga för detaljer Det är viktigt att du kan prioritera och fokusera på den arbetsuppgift som är viktigast i stunden. Du behöver ha ett eget driv, tycka om att ta eget ansvar och att kunna stötta dina kollegor. ? På jobbet bidrar du med positiv energi och god samarbetsförmåga. Rollen har breda kontaktytor, vi supportar både internt och externt så du behöver vara lösningsorienterad med en hög känsla för service.

Övrigt
Start: Omgående Omfattning: Heltid till 31/1 2025 Plats: Stockholm Tid: Kontorstider Uppdraget ingår i vår konsultverksamhet vilket innebär att du kommer att vara anställd av PerformIQ. Skicka in din ansökan genom att trycka på ”ansök”. Vänligen notera att vi ej tar emot ansökningar via e-post. Ansök redan idag då intervjuer sker löpande. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen.

PerformIQ logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
08 november 2024 (29 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

PerformIQ är ett bemannings- och rekryteringsföretag som tror att de bästa jobbkandidaterna i Sverige har varit aktiva inom en idrott. Alla vi anlitar från receptionister till toppledare, har jobbat stenhårt för att nå ett sportsligt mål. Antingen på elitnivå eller på hobbybasis. Åratal av dedikation till en idrott gör något med en människa. Vi kallar det den tysta skolan.

Svett, slit och ändlösa timmar i träningshallen resulterar i kvaliteter våra uppdragsgivare tycker om. Som att komma i tid, vara motiverade varje morgon och ha en stark vilja att vinna.